Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 7. 15:04

Új vezető a Fujitsu Siemens szolgáltatási üzletágának élén

A Fujitsu Siemens Computers Kovács Zoltánt nevezte ki a szolgáltatási üzletág élére. Az üzletágvezető a divízió szakmai és üzleti irányítása mellett a kiemelt partnerek támogatását és a kiemelt projektek irányítását is végzi majd.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers Kovács Zoltánt nevezte ki a szolgáltatási üzletág élére. Az üzletágvezető a divízió szakmai és üzleti irányítása mellett a kiemelt partnerek támogatását és a kiemelt projektek irányítását is végzi majd.

Az eredetileg gépészmérnöki végzettségű 33 éves szakember infokommunikáció- és pénzügy-gazdaság specializációban szerzett MBA diplomát, és részt vett különféle informatikai, IT biztonsági és üzemeltetés menedzsment továbbképzéseken is. Kovács karrierjét a Kürtnél kezdte, ahol a tanácsadási üzletág vezetője, később a társaság igazgatótanácsának tagja lett. Ezt követően a MÁV Zrt. infokommunikációs biztonsági területét irányította, majd idén május 1-én csatlakozott a Fujitu Siemenshez.

Kovács Zoltán a Magyar Minőség Társaság rendes tagja. Az IT területén igazságügyi szakértői tevékenységet végez, tagja az ISACA (Information Systems Audit and Control Association) magyarországi szervezetének, illetve részt vett az ITSMF (IT Service Management Forum) magyarországi elnökségének tevékenységében.

Amint arról lapunk is beszámolt, a Fujitsu Siemens 2005 végén állapodott meg a Siemensszel a szolgáltatási divízió felvásárlásáról, ez a folyamat 2006 áprilisában zárult le. Azóta a szolgáltatási részleget megbízott vezetőként Poros Gábor, a Fujitsu Siemens ügyvezető igazgatója irányította.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról