:

Szerző: mz

2000. június 28. 21:58

Kapcsolat koncert

Kisebb jubileumhoz érkezett a Kapcsolat koncert, hiszen idén már 5. alkalommal kerül megrendezésre a sokak által kedvelt hatalmas buli, melynek helyszine 2000 nyarán – július 2-án - is Budapesten, a Felvonulási téren lesz. Ez a negyedik év, amikor is a koncertalapitó és főtámogató, a legnagyobb hazai mobilszolgáltató idén már 1200000. ügyfelét köszöntő Westel, és a Magyarországon a telefon és hálózatgyártásban piacvezető Nokia együtt rendezi meg a kontinens egyik legnagyobb szabadtéri könnyűzenei koncertjét.
A rendezvényt egyébként mindig a Westel előhivó számával - 30 – megegyező naptári napon, vagy az ahhoz legközelebb eső hétvégén bonyolitják le.
Ezúttal a sztárvendég a Pet Shop Boys nevű formáció lesz. A popzenében különleges helyet elfoglaló duó világturnéjának egyik kiemelkedő állomásának tekinti a budapesti fellépést. Az 1981-ben alakult csapat megalakulását egy véletlen találkozásnak köszönheti, hiszen Neil Tennant újságiró és Chris Lowe épitész Londonban egy elektronikai boltban találkozott először egymással. Hamarosan megalakitották a Pet Shop Boyst, és megindultak a világhírnév felé. Ami zenéjüket különlegessé teszi, az az intellektualitással párosuló energikus popzene, amely nem csupán egy divatirányzat meglovagolása, hiszen mondanivalóval telített, és jól is táncolható. Magyarországon eddig kétszer jártak, valószinűleg harmadik fellépésük is a korábbihoz hasonló közönségsikert arat.
A korábbi évekhez hasonlóan a világsztárok előtt most is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra népszerű és ismert előadók, valamint igéretes fiatal tehetségek is. Igy Szulák Andrea, az Unisex, a Venus, a United, valamint Roy és Ádám is bemutathatja műsorát. A gigantikus szinpadon Magyarországon ritkán látható technikai követelmények között speciális hang-, fény-, és kivetítőrendszer segitségével várhatóan százezrek élvezhetik majd a különleges zenei eseményt.
Docky

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.