Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 3. 13:04

A Xerox átvette a vezetést a multifunkciós lézeres eszközök piacán

A Xerox piacvezetővé lépett elő a multifunkciós lézeres eszközök hazai piacán -- derül ki az IDC kutatási adataiból. 2006-ban a Xerox a színes A3-as lézer multifunkciósok és az A3-as lézer multifunkciós berendezések összevont (színes és fekete-fehér) szegmensét is vezette. A vállalat 2007-ben a tavaly megszerzett vezető pozíciói megtartására törekszik.

[HWSW] A Xerox piacvezetővé lépett elő a multifunkciós lézeres eszközök hazai piacán -- derül ki az IDC kutatási adataiból. 2006-ban a Xerox a színes A3-as lézer multifunkciósok és az A3-as lézer multifunkciós berendezések összevont (színes és fekete-fehér) szegmensét is vezette. A vállalat 2007-ben a tavaly megszerzett vezető pozíciói megtartására törekszik.

A Xerox hazai piachódítása azért is kiemelkedő teljesítmény, mert a Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Szlovéniát és Horvátországot felölelő régióban csupán hazánkban esett vissza a lézer multifunkciós berendezések értékben kifejezett forgalma 2006-ban. A hazai lézer multifunkciós piac az értékesített mennyiség tekintetében ugyanakkor bővült, de a vevők az olcsóbb készülékeket keresték. Ezzel párhuzamosan felfutott a színes berendezések iránti kereslet, ahogy a színes irodai lézertechnológia már a kis- és középvállalatok számára is elérhető árú lett.

Az IDC eredményei alapján 2006-ban a Xerox a másodikról az első helyre lépett elő és közel 40 százaléks növekedéssel, 21 százalékos piaci részesedéssel vált a lézer multifunkciós készülékek vezető szállítójává Magyarországon. Az A3-as lézer multifunkciósok piacán 55 százalékos növekedéssel és 26 százalékos részesedéssel szintén piacvezető lett a Xerox -- a színes berendezések szegmensében 64 százalékos növekedést.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.