Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Xerox átvette a vezetést a multifunkciós lézeres eszközök piacán

Bodnár Ádám, 2007. május 03. 13:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Xerox piacvezetővé lépett elő a multifunkciós lézeres eszközök hazai piacán -- derül ki az IDC kutatási adataiból. 2006-ban a Xerox a színes A3-as lézer multifunkciósok és az A3-as lézer multifunkciós berendezések összevont (színes és fekete-fehér) szegmensét is vezette. A vállalat 2007-ben a tavaly megszerzett vezető pozíciói megtartására törekszik.

hirdetés
[HWSW] A Xerox piacvezetővé lépett elő a multifunkciós lézeres eszközök hazai piacán -- derül ki az IDC kutatási adataiból. 2006-ban a Xerox a színes A3-as lézer multifunkciósok és az A3-as lézer multifunkciós berendezések összevont (színes és fekete-fehér) szegmensét is vezette. A vállalat 2007-ben a tavaly megszerzett vezető pozíciói megtartására törekszik.

A Xerox hazai piachódítása azért is kiemelkedő teljesítmény, mert a Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Szlovéniát és Horvátországot felölelő régióban csupán hazánkban esett vissza a lézer multifunkciós berendezések értékben kifejezett forgalma 2006-ban. A hazai lézer multifunkciós piac az értékesített mennyiség tekintetében ugyanakkor bővült, de a vevők az olcsóbb készülékeket keresték. Ezzel párhuzamosan felfutott a színes berendezések iránti kereslet, ahogy a színes irodai lézertechnológia már a kis- és középvállalatok számára is elérhető árú lett.

Az IDC eredményei alapján 2006-ban a Xerox a másodikról az első helyre lépett elő és közel 40 százaléks növekedéssel, 21 százalékos piaci részesedéssel vált a lézer multifunkciós készülékek vezető szállítójává Magyarországon. Az A3-as lézer multifunkciósok piacán 55 százalékos növekedéssel és 26 százalékos részesedéssel szintén piacvezető lett a Xerox -- a színes berendezések szegmensében 64 százalékos növekedést.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.