Szerző: Ady Krisztián

2007. április 26. 13:10

Nyáron érkezik a Samsung legújabb Series 60-as okostelefonja

A Samsung a madridi S60 konferencián mutatta be legújabb Symbian operációs rendszert futtató okostelefonját, az i520-at felváltó SGH-i400-at. Az i400 főként azoknak a felhasználóknak készült, akik a fejlettebb szolgáltatásokat szeretnék használni egy vékony és stílusos mobilkészülékben.

[HWSW] A Samsung a madridi S60 konferencián mutatta be legújabb Symbian operációs rendszert futtató okostelefonját, az i520-at felváltó SGH-i400-at. Az i400 főként azoknak a felhasználóknak készült, akik a fejlettebb szolgáltatásokat szeretnék használni egy vékony és stílusos mobilkészülékben.

A GPRS/EDGE hálózatokat támogató új i400 okostelefon a Symbian operációs rendszerre épülő Series 60 mobilplatformot futtatja, mely széles körű nyelvi támogatást, letölthető és telepíthető mobilalkalmazásokat, illetve többszálú feladatvégrehajtást is biztosít a készüléknek. A Series 60 platform fut a Nokia számos okostelefonján is, így ez a környezet már ismerős lehet a leendő vásárlók bizonyos részének.

Samsung SGH-i400 okostelefon

A szétcsúsztatható készülék teljes értékű webböngészőt tartalmaz, a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat ma már alapkövetelmény. A multimédiás lehetőségeket 2 megapixeles kamera, zenei vezérlőbillentyűk és sztereo hangzást nyújtó hangszórók bővítik, a microSD memóriakártyákat 4 gigabájtos méretig kezeli a telefon. Az i400 júliusban debütál Oroszországban és rövid időn belül a többi Európai ország piacán is megjelenik. Pontos hazai bevezetése egyelőre nem ismert.

a címlapról