Szerző: Bizó Dániel

2007. április 24. 17:43

Május négytől olcsóbb lesz a PSP, és a játékok is

A Sony Computer Entertainment Europe mintegy 15 százalékkal csökkenti Európában a PlayStation Portable hivatalos árát, hasonló mértékben, mint amennyivel ezt Amerikában tette három héttel korábban. Az új javasolt kiskereskedelmi árak május negyedikén lépnek életbe, ami az eurozónában 170 eurót, vagyis nagyjából 42 ezer forintot jelent. Ezzel egyidőben a javasolt szoftverárak is csökkennek.

[HWSW] A Sony Computer Entertainment Europe mintegy 15 százalékkal csökkenti Európában a PlayStation Portable hivatalos árát, hasonló mértékben, mint amennyivel ezt Amerikában tette három héttel korábban. Az új javasolt kiskereskedelmi árak május negyedikén lépnek életbe, ami az eurozónában 170 eurót, vagyis nagyjából 42 ezer forintot jelent. Ezzel egyidőben a javasolt szoftverárak is csökkennek.

A PlayStation Portable május negyedikétől hivatalosan 200 euró helyett 170 euróba kerül majd, hasonlóan az amerikai 30 dolláros árcsökkentéshez. Ezzel egyidőben a platinum játékok javasolt kiskereskedelmi ára 20 euróra mérséklődött, és a bejelentéssel egyidőben 5 új név is megjelent a platinum kategóriában: Ridge Racer 2, Loco Roco, Killzone Liberation, Moto GP, Tekken: Dark Resurrection.

A hordozható multimédiás lejátszónak is tekinthető PSP legnagyobb erősségének az európai régió számít, ide több mint 8 millió darabot szállított le a Sony a gép indulása, 2005 szeptembere óta, ami igen közel van a Nintendo DS számaihoz. A Sony új belépő a hordozható konzolok piacán, melyet a Nintendo ural. A Wii sikerét is megalapozó DS elképesztő népszerűségnek örvend világszerte ötletes játékaival, de különösen Japánban képezi őrület tárgyát, ahol több mint 16 milliót értékesítettek eddig. Globálisan a PSP eladásai 25 millió körül járhatnak, míg a DS a 40 milliós határ közelében járhat.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.