Szerző: Bodnár Ádám

2007. április 24. 10:34

Itt az új BEA WebLogic Server

A BEA Systems elérhetővé tette WebLogic Serverének legfrissebb, 10-es verzióját, mely Java Enterprise Edition 5 alapokra épül, és támogatja az Enterprise JavaBeans 3.0-t is -- adta hírül az Alerant, a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

[HWSW] A BEA Systems elérhetővé tette WebLogic Serverének legfrissebb, 10-es verzióját, mely Java Enterprise Edition 5 alapokra épül, és támogatja az Enterprise JavaBeans 3.0-t is -- adta hírül az Alerant, a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A BEA WebLogic Server 10 két területen is fontos fejlesztéseket tartalmaz. Egyrészt a mellékelt BEA Workshop for WebLogic Platform 10 segítségével jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti a Java alkalmazások és szolgáltatások kialakítását, másrészt új fürtözési képességei és egyéb funkciói révén növeli a rendelkezésre állást és teljesítményt. A fejlesztések érdekében támogatja a legfrissebb webszolgáltatás-technológiákat, új biztonsági funkciókat tartalmaz, valamint tökéletesebb együttműködést biztosít a zárt (proprietary) és nyílt forráskódú platformokkal. A WebLogic Server továbbfejlesztésénél fontos szempont volt, hogy a következő generációs szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) számára megbízható és rugalmas alapréteget nyújtson.

A termék megjelenését számos partner, így a HP, CA Wily vagy az Interface21 is üdvözölte. A BEA közleménye szerint a WebLogic Server 10 fejlesztésénél szorosan együttműködtek a HP-vel hogy a szoftver a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot garantálja a vállalat Integrity szerverein.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.