Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

USB-csatlakozó, FM-rádió és érintőgombok a Samsung rágónyi MP3-lejátszójában

Ady Krisztián, 2007. május 02. 17:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Újabb mini MP3-lejátszókat dob piacra a Samsung: a pendrive funkcióval is rendelkező U3 MP3-lejátszók öt színben és három különböző kapacitásban lesznek kaphatók. A készülékekből egyetlen gombnyomásra kiugrik a beépített USB-csatlakozó, így nem kell külön kábellel bajlódni -- a lejátszó rögtön csatlakoztatható a számítógéphez, vagy noteszgéphez.

hirdetés
[HWSW] Újabb mini MP3-lejátszókat dob piacra a Samsung: a pendrive funkcióval is rendelkező U3 MP3-lejátszók öt színben és három különböző kapacitásban lesznek kaphatók. A készülékekből egyetlen gombnyomásra kiugrik a beépített USB-csatlakozó, így nem kell külön kábellel bajlódni -- a lejátszó rögtön csatlakoztatható a számítógéphez, vagy noteszgéphez.

Az alig 23 grammos lejátszók 1, 2 és 4 gigabájtos kapacitásban lesznek kaphatók, a készülékek mérete egy csomag rágógumi méretével vetekszik. A fekete mellett fehér, pink, zöld és kék színekben érkezik, ráadásul a fülhallgatót, illetve a csipeszt is a lejátszó színében mellékelik. Az OLED-kijelzőn négy sornyi információ jeleníthető meg, melyet érintésre működő fő vezérlőgombok egészítenek ki.

Az U3 lejátszó a beépített mikrofonnak köszönhetően diktafonként is használható, a szabad memória mennyiségétől függően akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes. A kisméretű készülékben még egy RDS-es FM-rádiónak is helyet szorítottak. Az U3 fekete színű változata Magyarországon május közepétől lesz kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható lesz.

Samsung U3 MP3-lejátszó

Az 1 gigabájtos kapacitású modell ajánlott fogyasztói ára 15 990 Ft, a 2 gigabájtosé 19 990 Ft, míg a 4 gigás modell ára várhatóan 26 990 Ft lesz hazánkban. A 2 és 4 gigabájtos változatok csak fehérben és feketében lesznek elérhetők.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!