Szerző: Bodnár Ádám

2007. április 5. 15:44

Java-fejlesztőknek tart ingyenes tanfolyamot a Sun Microsystems

A Sun Microsystems a nagy érdeklődésére való tekintettel újabb tanfolyamot indít Java Mesterkurzus 3 néven. A kezdeményezéssel a vállalat célja továbbra is az, hogy a megfelelő alapismeretekkel rendelkező szakemberek számára rövid idő alatt ingyenesen biztosítson a munkaerőpiacon keresett szaktudást -- a tanfolyamot elvégzőknek cserébe egy évet a Sunnál vagy a Sun valamelyik partnerénél kell dolgozniuk, természetesen versenyképes fizetésért.

[HWSW] A Sun Microsystems a nagy érdeklődésére való tekintettel újabb tanfolyamot indít "Java Mesterkurzus 3" néven. A kezdeményezéssel a vállalat célja továbbra is az, hogy a megfelelő alapismeretekkel rendelkező szakemberek számára rövid idő alatt ingyenesen biztosítson a munkaerőpiacon keresett szaktudást -- a tanfolyamot elvégzőknek cserébe egy évet a Sunnál vagy a Sun valamelyik partnerénél kell dolgozniuk, természetesen versenyképes fizetésért.

A Sun a "Java Mesterkurzus 3" képzést az ezidáig bejelentett tanfolyamokhoz hasonló üzleti feltételekkel hirdeti meg. Az ingyenes tanfolyamon, melynek hossza 40 nap, 12 fő vehet majd részt. A jelentkezők közül kiválasztott jelöltekkel a Sun szerződést köt. Ennek értelmében számukra a képzés ingyenes, ugyanakkor vállalják, hogy a képzést követően legalább egy évig a Sun megbízásából -- versenyképes jövedelemért -- a Sunnál vagy valamely Sun partnernél fognak dolgozni.

"A továbbra is igen szigorú szakmai feltételek ellenére is nagyon nagy az érdeklődés a kurzusok iránt, és már most háromszoros a túljelentkezés a Java Mesterkurzus 3 tanfolyamra" -- mondta Kristóf Judit, a Sun Microsystems Kft. marketing igazgatója. "A vállalat elsősorban az egyetemek frissen diplomázott szakembereinek ajánla a tanfolyamot annak érdekében, hogy az egyetemen megszerzett ismereteket még nagyobb mértékben a piaci igényekhez finomítsa. A tanfolyamot elvégzők az egyetemi tanulmányaikat egy kéthónapos továbbképzéssel megfejelve a piacon azonnal és jó áron értékesíthető kurrens tudáshoz juthatnak."

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.