Szerző: Ady Krisztián

2007. április 2. 14:28

Mobil internettelefon a Pantel, a Wiera és a Nokia tálalásában

A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amelyet a Nokia Wi-Fi-vezérlővel ellátott mobiltelefonjaival lehet igénybe venni. A WLAN-hálózatok feletti mobiltelefonáláshoz 21-es körzetszámú vezetékes telefonszám is tartozik, melyen keresztül a mobiltelefon akár vissza is hívható.

[HWSW] A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amelyet a Nokia Wi-Fi-vezérlővel ellátott mobiltelefonjaival lehet igénybe venni. A WLAN-hálózatok feletti mobiltelefonáláshoz 21-es körzetszámú vezetékes telefonszám is tartozik, melyen keresztül a mobiltelefon akár vissza is hívható.

A kísérleti szolgáltatást a PanTel 1000 előfizetője számára teszi elérhetővé, majd a tesztidőszak kiértékelése után, várhatóan 2007. május 1-jétől kerül kereskedelmi forgalomba a Mobil VoIP. A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség számítógépre, vagy bármilyen internethez csatlakoztatott berendezésre a támogatott mobiltelefonon kívül.

A Mobil VoIP szolgáltatást jelenleg a Nokia N80 Internet Edition és a Nokia E65 készülékekkel, valamint a közeljövőben megjelenő Nokia N95, E61i és E90 eszközökkel lehet majd igénybe venni. Ezeken kívül a Nokia N80 készülék Nokia Software Updater program segítségével egy egyszerű szoftverfrissítés után alkalmassá válik a Mobil VoIP szolgáltatás beállítására majd igénybevételére.

A Mobil VoIP kísérleti szolgáltatást a PanTel honlapján igényelhetik a PanTel, meglévő, vagy új egyéni előfizetéssel rendelkező ügyfelei. Hívásaikat az interneten keresztül a PanTel hálózata kezeli. A kísérleti szolgáltatás időtartama alatt a Wiera internetes hotspotjain keresztül minden előfizető 100 perc ingyenes telefonbeszélgetést kezdeményezhet belföldi vezetékes irányba,ezt követően a szolgáltatás hívás kezdeményezésre nem vehető igénybe, de hívások fogadása továbbra is lehetséges.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.