:

Szerző: Ady Krisztián

2007. április 2. 14:28

Mobil internettelefon a Pantel, a Wiera és a Nokia tálalásában

A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amelyet a Nokia Wi-Fi-vezérlővel ellátott mobiltelefonjaival lehet igénybe venni. A WLAN-hálózatok feletti mobiltelefonáláshoz 21-es körzetszámú vezetékes telefonszám is tartozik, melyen keresztül a mobiltelefon akár vissza is hívható.

[HWSW] A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amelyet a Nokia Wi-Fi-vezérlővel ellátott mobiltelefonjaival lehet igénybe venni. A WLAN-hálózatok feletti mobiltelefonáláshoz 21-es körzetszámú vezetékes telefonszám is tartozik, melyen keresztül a mobiltelefon akár vissza is hívható.

A kísérleti szolgáltatást a PanTel 1000 előfizetője számára teszi elérhetővé, majd a tesztidőszak kiértékelése után, várhatóan 2007. május 1-jétől kerül kereskedelmi forgalomba a Mobil VoIP. A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség számítógépre, vagy bármilyen internethez csatlakoztatott berendezésre a támogatott mobiltelefonon kívül.

A Mobil VoIP szolgáltatást jelenleg a Nokia N80 Internet Edition és a Nokia E65 készülékekkel, valamint a közeljövőben megjelenő Nokia N95, E61i és E90 eszközökkel lehet majd igénybe venni. Ezeken kívül a Nokia N80 készülék Nokia Software Updater program segítségével egy egyszerű szoftverfrissítés után alkalmassá válik a Mobil VoIP szolgáltatás beállítására majd igénybevételére.

A Mobil VoIP kísérleti szolgáltatást a PanTel honlapján igényelhetik a PanTel, meglévő, vagy új egyéni előfizetéssel rendelkező ügyfelei. Hívásaikat az interneten keresztül a PanTel hálózata kezeli. A kísérleti szolgáltatás időtartama alatt a Wiera internetes hotspotjain keresztül minden előfizető 100 perc ingyenes telefonbeszélgetést kezdeményezhet belföldi vezetékes irányba,ezt követően a szolgáltatás hívás kezdeményezésre nem vehető igénybe, de hívások fogadása továbbra is lehetséges.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.