Szerző: Bodnár Ádám

2007. március 29. 14:55

A HP élén folytatja Hegedüs Gábor, a Sun hazai leányvállalatának vezetője

Hegedüs Gábor
Hegedüs Gábor
[HWSW] A HP Magyarország vezetőjeként folytatja pályafutását Hegedüs Gábor, a Sun Microsystems hazai leányvállalatának ügyvezető igazgatója. Hegedüs a tavaly novemberben a Vodafone-hoz átigazolt Beck Györgyöt váltja a legnagyobb hazai informatikai vállalat élén. Hegedüs május 8-án áll a HP élére, közvetlen felettese Jan Zadak, a HP Közép-Európáért felelős ügyvezető igazgatója lesz.

Hegedüs Gábor 10 éve dolgozott a Sunnál. A szakember Kínában, a Pekingi Zsenmin Egyetemen szerezte közgazdászdiplomáját nemzetközi gazdaságtanból. Hazatérése után egy építőipari cégnél dolgozott, majd 1995-től az Olivettinél kontrolleri pozíciót töltött be. Innen került 1997-ben a Sun Microsystems hazai leányvállalatához, ahol a magyarországi, majd közép-európai pénzügyi és adminisztrációs igazgatóként dolgozott, majd 2004-ben nevezték ki ügyvezetővé.

Hegedüs távozását követően megbízott ügyvezető igazgatóként a cégvezetői feladatokat az ügyvezető korábbi általános helyettese, Hernádi József látja el a Sunnál, aki egyben cég regionális megoldásszállító üzletágának vezetője. A személyi változás semmilyen formában nem érinti a Sun Microsystems magyarországi piaci stratégiáját -- adta hírül a vállalat.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

0

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.