Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A HP élén folytatja Hegedüs Gábor, a Sun hazai leányvállalatának vezetője

Bodnár Ádám, 2007. március 29. 14:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
Hegedüs Gábor
Hegedüs Gábor
[HWSW] A HP Magyarország vezetőjeként folytatja pályafutását Hegedüs Gábor, a Sun Microsystems hazai leányvállalatának ügyvezető igazgatója. Hegedüs a tavaly novemberben a Vodafone-hoz átigazolt Beck Györgyöt váltja a legnagyobb hazai informatikai vállalat élén. Hegedüs május 8-án áll a HP élére, közvetlen felettese Jan Zadak, a HP Közép-Európáért felelős ügyvezető igazgatója lesz.

Hegedüs Gábor 10 éve dolgozott a Sunnál. A szakember Kínában, a Pekingi Zsenmin Egyetemen szerezte közgazdászdiplomáját nemzetközi gazdaságtanból. Hazatérése után egy építőipari cégnél dolgozott, majd 1995-től az Olivettinél kontrolleri pozíciót töltött be. Innen került 1997-ben a Sun Microsystems hazai leányvállalatához, ahol a magyarországi, majd közép-európai pénzügyi és adminisztrációs igazgatóként dolgozott, majd 2004-ben nevezték ki ügyvezetővé.

Hegedüs távozását követően megbízott ügyvezető igazgatóként a cégvezetői feladatokat az ügyvezető korábbi általános helyettese, Hernádi József látja el a Sunnál, aki egyben cég regionális megoldásszállító üzletágának vezetője. A személyi változás semmilyen formában nem érinti a Sun Microsystems magyarországi piaci stratégiáját -- adta hírül a vállalat.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.