:

Szerző: mz

2000. június 27. 20:40

Partition Commander 6.0

A V Communications ma bejelentette legújabb termékét, a Partition Commander 6.0-t.
A Partition Commander megkönnyíti a merevlemezek particionálását. A felhasználók segítségével újra használhatóvá tehetik az elvesztegetett megabájtokat a merevlemezen, átrendezhetik a fájlokat, illetve új operációs rendszert telepíthetnek. A Partition Commander 6.0 biztonságos módon képes minden Windows 95/98/NT/ME/2000, DOS és Linux partíció átméretezésére; illetve bármilyen operációs rendszer partícióját le lehet vele törölni, át lehet méretezni vagy másolni, esetleg átmozgatni. További szolgáltatás a Partition Wizard, melynek segítségével automatizálhatunk particionálási feladatokat (bár ezt nem tudom elképzelni, mire lehet jó), a végrehajtott változtatásokat visszavonhatjuk, illetve NTFS és tömörített NTFS partíciókat FAT partícióvá konvertálhatunk. A szoftver mind Windows, mind DOS alól fut, illetve egy bootlemezt is kapunk hozzá.
A program részeként az OSFinder technológia segítségével lehetővé vált az új operációs rendszerek detektálása, és automatikus hozzáadása az operációs rendszert kiválasztó menühöz.
A szoftver utcai ára 39,95 USD.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.