Szerző: Ady Krisztián

2007. február 23. 09:56

Letölthető az Opera Mini mobilos webböngésző legfrissebb verziója

Megjelent és három különöző módon elérhető az Opera Software javás böngészőjének legfrissebb változata. Az Opera Mini 3.1-es verzióját jóformán bármilyen mobiltelefonon futtathatjuk, mely támogatja a Java alkalmazásokat és legalább WAP-elérést biztosít.

HIRDETÉS

[HWSW] Megjelent és három különöző módon elérhető az Opera Software javás böngészőjének legfrissebb változata. Az Opera Mini 3.1-es verzióját jóformán bármilyen mobiltelefonon futtathatjuk, mely támogatja a Java alkalmazásokat és legalább WAP-elérést biztosít.

A 3.1-es változat nem igazán hozott új funkciókat, főként a hibák javítására összpontosítottak a szoftverfejlesztők, de az új verzióban a hírcsatornáink (RSS) címét már kedvünk szerint átírhatjuk. Az újabb változat még több mobiltelefonnal lett kompatibilis és javítottak a kapcsolatok kezelésén is. A beépített kereső már a Yahoo! motor kifejezetten Opera Minire szabott változatát használja.

Opera Mini Beta 3.0

Az Opera Mini különböző módokon érhető el: a mini.opera.com oldal behívásával a telefon WAP-böngészőjébe kifejezetten a telefonunkhoz szabott változatot tölthetünk le, vagy az Opera weboldalán keresztül PC-nkre is letölthetjük a megfelelő verziót, melyet ezt követően saját magunknak kell valahogy a telefonra telepíteni. Egy harmadik módszer is elérhető, ha lusták lennénk gépelni: az Opera weboldalán megadhatjuk telefonszámunkat, amire egy ingyenes SMS-ben elküldik a letöltéshez vezető linket.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.