Szerző: Ady Krisztián

2007. február 22. 13:38

Bizakodóan tekint a 2007-es évre és sávszélességet emel hálózatában a GTS Datanet

Sikeres évet zárt és bizakodóan tekint a 2007-es évre a GTS-Datanet. A szolgáltató értékesítésből származó árbevétele elérte 2006-ban a 13,4 milliárd forintot, ami 19,6 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál. A bevétel negyede ráadásul már lakossági szolgáltatásokból származott. A 2006-os év utolsó hónapjában valóságos robbanás következett be, több mint 3700 új előfizető csatlakozott a céghez, amely idei terveiben további 15 százalékos árbevétel-növekedéssel számol.

[HWSW] Sikeres évet zárt és bizakodóan tekint a 2007-es évre a GTS-Datanet. A szolgáltató értékesítésből származó árbevétele elérte 2006-ban a 13,4 milliárd forintot, ami 19,6 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál. A bevétel negyede ráadásul már lakossági szolgáltatásokból származott. A 2006-os év utolsó hónapjában valóságos robbanás következett be, több mint 3700 új előfizető csatlakozott a céghez, amely idei terveiben további 15 százalékos árbevétel-növekedéssel számol.

Sávszélességemelés kezdődik

A GTS-Datanet amellett, hogy újabb 1 milliárd forintos beruházással tovább bővíti a teljes hurokátengedéssel biztosított Yo! Neked szolgáltatásának lefedettségét -- a csomagok Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Tatabányán és Zalaegerszegen már megrendelhetőek --, a várakozásoknak megfelelően megemeli a csomagok sávszélességét is.

A jelenleg 1280 kbit/s maximális letöltési sebességű Yo! FRISS szolgáltatásnál akár 1696 kbit/s, a jelenleg 2560 kbit/s maximális letöltési sebességű Yo! BULI csomagnál akár 4096 kbit/s, a jelenleg 4096 kb/s maximális letöltési sebességű Yo! VAD csomagnál akár 8096 kbit/s, a jelenleg 6144 kbit/s maximális letöltési sebességű Yo! ADRENALIN csomagnál pedig akár 12 096 kbit/s lehet a maximális letöltési sebesség. A feltöltési értékek a havidíjakhoz hasonlóan változatlanok maradnak.

Yo! Neked
Terjeszkedik a Yo! Neked

A sebességértékek átállítása 2007. február 25. és március 31. között zajlik le, amely az üzemelő végpontok esetében pár perces leállást okozhat. A YO! Neked csomagok mellé a GTS-Datanet egyedülálló módon sávszélesség-garanciát is kínál. Abban az esetben, hogyha az előfizető által a gyakorlatban elérhető sebesség jelentősen (legalább 25 százalékkal) alacsonyabb a választott csomagban kínált maximális letöltési sebességnél, úgy az ügyfél az előfizetői szerződés utólagos módosításával kisebb csomagra válthat.

Költöző adatközpont

A vállalat tervei szerint a Yo! Neked csomagok mellett elérhető telefonszolgáltatás is további kényelmi csomaggal -- a T-Com Favorit csomagjához hasonlóval -- bővül majd, mely fix díjért "korlátlan" telefonálási lehetőséget biztosít majd az ügyfeleknek.

A GTS-Datanet portfoliójának hasonlóan sikeres darabjai a DataHome Szerverközpontok, amelyekben a hosztolt szerverek száma az egy évvel korábbihoz képest megduplázódott és elérte a 800-at. A cég az idén megkétszerezi a DataHome Szerverközpontok kapacitását, és több mint 100 millió forintot fordít egy újabb, 1000 gép üzemeltetésére alkalmas szerverterem kialakítására, mely várhatóan a Duna Plázában, az ügyfélszolgálat mellett kap majd helyet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról