Szerző: Ady Krisztián

2007. február 9. 11:47

Érintőképernyős modellel bővül a Samsung Ultra mobiltelefon-sorozata

A Samsung a jövő héten megrendezett barcelonai 3GSM Konferencián is bemutatja legújabb Ultra-sorozatú mobilkészülékét, az Ultra Smart F700-at. Az új mobiltelefont a teljes QWERTY billentyűzet és az eddigi leggyorsabb HSDPA-kapcsolat mellett érintőképernyővel látták el.

[HWSW] A Samsung a jövő héten megrendezett barcelonai 3GSM Konferencián is bemutatja legújabb Ultra-sorozatú mobilkészülékét, az Ultra Smart F700-at. Az új mobiltelefont a teljes QWERTY billentyűzet és az eddigi leggyorsabb HSDPA-kapcsolat mellett érintőképernyővel látták el.

Az Ultra Smart a Samsung vékony modelljeiből álló sorozat legújabb készüléke. Az F700 követi a legújabb trendet, ezért érintőképernyős felhasználói interfésszel rendelkezik, de azok, akik még nem barátkoztak meg teljesen az érintőképernyővel, használhatják a teljes QWERTY billentyűzetet is. A beírást segíti a "VibeTonz" technológia, ami egy billentyű lenyomásakor apró rezgéssel felel. Az érintőképernyőn egyszerű húzd-és-ejtsd módszer is használható és könnyedén navigálhatunk a menük és a zenék lejátszási listái között.

Az F700-ba a Samsung az elérhető legmodernebb technológiákat építette be, ezért az új készülék az erre alkalmas HSDPA mobilhálózatokon akár már 7,2 megabit/s-os elméleti letöltési sebesség elérésére is képes. Ezzel a sebességgel egy átlagos méretű MP3 dal akár néhány másodperc alatt letölthető. A 2,8 hüvelykes, 440 x 240 pixeles kijelzőn megjelenő teljes HTML böngésző a QWERTY billentyűzettel együtt egyszerű internetes böngészési és emailezési lehetőséget kínál.

Samsung Ultra Smart F700

A multimédiás képességeket 5 megapixeles, autofókuszos kamera és Bluetooth is bővíti, a készülék minden ma használt média- és dokumentumformátummal elboldogul és Flash-támogatással is rendelkezik. A 104 x 50 mm-es, csupán 16,4 mm vékony készülék, memóriája microSD memóriakártyával bővíthető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról