Szerző: Ady Krisztián

2007. január 29. 12:54

Emelt díjas SMS-ekért cserébe autót ad a Vodafone

Mától 70 napon át, április 8-ig tart a Vodafone új promóciós játéka, amelyben emelt díjas SMS-ekért cserébe naponta egy-egy Opel Corsát sorsolnak ki. A játékra a Vodafone számlás és kártyás ügyfelei egyaránt regisztrálhatnak.

[HWSW] Mától 70 napon át, április 8-ig tart a Vodafone új promóciós játéka, amelyben emelt díjas SMS-ekért cserébe naponta egy-egy Opel Corsát sorsolnak ki. A játékra a Vodafone számlás és kártyás ügyfelei egyaránt regisztrálhatnak.

A ma indult játék keretében minden ügyfél a 1770-es emelt díjas számra küldött, tetszőleges tartalmú SMS-üzenettel autós tartalmat, "autóskártyát" vásárolhat. Ezek a kártyák a mobilon nem, csak az interneten, a www.70auto.hu oldalon tekinthetők meg, minden autóhoz kép, műszaki információ és leírás tartozik. A "tartalomszolgáltatás" mellé kapcsolódik egy játék is, melyben minden regisztráló ügyfél részt vehet egy naponta megrendezésre kerülő sorsoláson.

Minden -- emelt díjas, bruttó 240 forintba kerülő -- vásárlás tovább növeli a játékos részvételi pontjait és ezzel nyerési esélyét a napi sorsoláson. A Vodafone Magyarország történetének eddigi legnagyobb promóciós játékával a tartalomvásárlást igyekszik népszerűsíteni, valójában az akció nem sokban különbözik egy SMS-alapú tombolától, ahol annak a játékosnak van a legtöbb esélye, aki a legtöbb tombolajeggyel rendelkezik, vagyis aki a legtöbb emelt díjas SMS-t küldi.


Az új Corsa. C'mon, SMS-ezz!

A minden nap 10 órakor közjegyző jelenlétében kisorsolt új Opel Corsa ahhoz a szerencséshez kerülhet, aki előző nap legalább egy SMS-t elküldött. A sorsoláson a játékosok az összes addig gyűjtött részvételi pontjaikkal vesznek részt. A részvételi pontok gyűjtésével -- sok-sok emelt díjas SMS beküldésével -- akár sorsolás nélkül is autóhoz lehet jutni, hiszen minden vasárnap a legtöbb részvételi ponttal rendelkező játékos egy Opel Corsa tulajdonosa lesz. A sorsolás nélküli ajándékot azonban ugyanaz a játékos csak egyszer viheti el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról