Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Kétnapos e-mailszünet a TVNetnél

Ady Krisztián, 2007. január 26. 12:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Két napos e-mailszünet vár a hétvégén a TVNet ügyfeleire, a szolgáltató közelményben jelentette be, hogy a szolgáltatást biztosító szerver cseréje miatt a hétvégén kimaradás lesz a szolgáltatásban. A szerver cseréjét követően várhatóan nem csak gyorsabb lesz az e-mailszolgáltatás, hanem hatékonyabb vírusirtó megoldást és spam-szűrőket is beüzemelnek.

hirdetés
[HWSW] Két napos e-mailszünet vár a hétvégén a TVNet ügyfeleire, a szolgáltató közelményben jelentette be, hogy a szolgáltatást biztosító szerver cseréje miatt a hétvégén kimaradás lesz a szolgáltatásban. A szerver cseréjét követően várhatóan nem csak gyorsabb lesz az e-mailszolgáltatás, hanem hatékonyabb vírusirtó megoldást és spam-szűrőket is beüzemelnek.

A szervercsere ma, azaz 2007. január 26-án, péntek éjféltől egészen január 28., vasárnap éjfélig zajlik, ebben az időszakban sem levelek küldésére, sem azok letöltésére nem lesz lehetőség. A leállás nem csak az ügyfelek levelezésében okoz majd fennakadásokat, hiszen mivel a TVNet szerverei nem fogadják majd a leveleket, a két napos kimaradás levelezőlisták üzemeltetőinél, hírlevelek gazdáinál is váratlan hibaüzeneteket okozhat.

A közlemény szerint a szervercsere más szolgáltatásokat nem érint, az internetelérés változatlanul elérhető lesz. A TVNet várhatóan még ebben a hónapban végrehajtja a saját hálózaton nyújtott ADSL3G szolgáltatására előfizetők sávszélességének jelentős megemelését is.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!