Szerző: Ady Krisztián

2007. január 26. 12:03

Kétnapos e-mailszünet a TVNetnél

Két napos e-mailszünet vár a hétvégén a TVNet ügyfeleire, a szolgáltató közelményben jelentette be, hogy a szolgáltatást biztosító szerver cseréje miatt a hétvégén kimaradás lesz a szolgáltatásban. A szerver cseréjét követően várhatóan nem csak gyorsabb lesz az e-mailszolgáltatás, hanem hatékonyabb vírusirtó megoldást és spam-szűrőket is beüzemelnek.

[HWSW] Két napos e-mailszünet vár a hétvégén a TVNet ügyfeleire, a szolgáltató közelményben jelentette be, hogy a szolgáltatást biztosító szerver cseréje miatt a hétvégén kimaradás lesz a szolgáltatásban. A szerver cseréjét követően várhatóan nem csak gyorsabb lesz az e-mailszolgáltatás, hanem hatékonyabb vírusirtó megoldást és spam-szűrőket is beüzemelnek.

A szervercsere ma, azaz 2007. január 26-án, péntek éjféltől egészen január 28., vasárnap éjfélig zajlik, ebben az időszakban sem levelek küldésére, sem azok letöltésére nem lesz lehetőség. A leállás nem csak az ügyfelek levelezésében okoz majd fennakadásokat, hiszen mivel a TVNet szerverei nem fogadják majd a leveleket, a két napos kimaradás levelezőlisták üzemeltetőinél, hírlevelek gazdáinál is váratlan hibaüzeneteket okozhat.

A közlemény szerint a szervercsere más szolgáltatásokat nem érint, az internetelérés változatlanul elérhető lesz. A TVNet várhatóan még ebben a hónapban végrehajtja a saját hálózaton nyújtott ADSL3G szolgáltatására előfizetők sávszélességének jelentős megemelését is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról