Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Frissítve: már az AP hírei is olvashatók a Wii játékkonzolokon

Ady Krisztián, 2007. január 26. 10:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Újabb csatornával gazdagodtak a Nintendo Wii konzol tulajdonosai, az előzetes bejelentéseknek megfelelően elindult a News Channel, az a hírcsatorna, mely Japánban a Goo, a világ egyéb részein pedig az Associated Press (AP) friss híreit és sztorijait jeleníti meg a képernyőkön. A szolgáltatáshoz egy virtuális földgömb is tartozik -- az időjárás előrejelző csatornához hasonlóan --, mely a történések helyét is megmutatja.

hirdetés
[HWSW] Újabb csatornával gazdagodtak a Nintendo Wii konzol tulajdonosai, az előzetes bejelentéseknek megfelelően elindult a "News Channel", az a hírcsatorna, mely Japánban a Goo, a világ egyéb részein pedig az Associated Press (AP) friss híreit és sztorijait jeleníti meg a képernyőkön. A szolgáltatáshoz egy virtuális földgömb is tartozik -- az időjárás előrejelző csatornához hasonlóan --, mely a történések helyét is megmutatja.

A csatorna a Forecast Channelhez hasonlóan egy nappal korábban elérhetővé vált, mint azt hivatalosan bejelentették, így 27-e helyett már most, hírünk megjelenését röviddel követően letölthetővé vált az a rendszerfrissítés, mellyel a News Channel is életre kel.

A híradások szerint az Associated Press egyelőre nem tervezi, hogy hirdetéseket is megjelenítsen riportjai mellett, képekkel azonban feltétlenül feldobják majd az egyes cikkeket, s az sem kizárt, hogy a későbbiekben más multimédiás tartalmak, például beágyazott videók is megjelenhessenek a hírekben. A virtuális térképnek köszönhetően a felhasználók akár saját környezetük híreit is könnyedén kiválogathatják majd.

Az AP két éves megállapodást kötött a Nintendóval, melynek részletei egyelőre nem ismertek. Az angol nyelv mellett a hírügynökség cikkeit franciául, spanyolul, németül és dánul is továbbítják. A hazai konzoltulajdonosok várhatóan annak megfelelő nyelven kapják a híreket, hogy az Egyesült Királyságot, vagy Németországot állították be a Wii konzolban anyaországként, ugyanis a WiiConnect24, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatások "Hungary" beállítással továbbra sem elérhetők.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.