Szerző: Ady Krisztián

2007. január 9. 15:29

Felújította legkönnyebb Tablet PC-jét a Fujitsu Siemens Computers

Megérkezett a Fujitsu Siemens Computers felfrissített Tablet PC és noteszgép kombinációja, az általunk is kipróbált P1510 utódja, a LifeBook P1610 modell, mely egy teljes funkcionalitású noteszgépet rejt egy átalakítható táblagép bőrébe. A 8,9 hüvelykes, 360 fokban elforgatható, érintésérzékeny kijelzőt átfordítva a noteszgép könnyen Tablet PC-vé alakítható.

[HWSW] Megérkezett a Fujitsu Siemens Computers felfrissített Tablet PC és noteszgép kombinációja, az általunk is kipróbált P1510 utódja, a LifeBook P1610 modell, mely egy teljes funkcionalitású noteszgépet rejt egy átalakítható táblagép bőrébe. A 8,9 hüvelykes, 360 fokban elforgatható, érintésérzékeny kijelzőt átfordítva a noteszgép könnyen Tablet PC-vé alakítható.

A felfrissített és nagykapacitású, 6-cellás akkumulátorral is csupán 1,3 kg súlyú noteszgépet ultraalacsony feszültségű, úgynevezett ULV Intel Core Solo processzorral szállítja a Fujitsu Siemens Computers, mely az előd Dothan processzorához képest is jelentős teljesítménytöbbletre képes. Az ultrahordozható noteszgépből várhatóan beépített harmadik generációs mobiltechnológiával (UMTS/HSDPA) ellátott változat is kapható lesz, hasonlóan a Q2010 felsőkategóriás noteszgéphez.

Fujitsu Siemens Lifebook P1610

A vezeték nélküli csatlakozást az integrált, minden készülékben megtalálható WLAN és Bluetooth biztosítja, de ennek a továbbfejlesztett Tablet PC-nek is része az integrált ujjlenyomat-olvasó, a jelszavak biztonságos tárolását nyújtó TPM modul, illetve az egyszerű bejelentkezésre kihegyezett SmartCase Logon+ szoftver.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról