Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Felújította legkönnyebb Tablet PC-jét a Fujitsu Siemens Computers

Ady Krisztián, 2007. január 09. 15:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megérkezett a Fujitsu Siemens Computers felfrissített Tablet PC és noteszgép kombinációja, az általunk is kipróbált P1510 utódja, a LifeBook P1610 modell, mely egy teljes funkcionalitású noteszgépet rejt egy átalakítható táblagép bőrébe. A 8,9 hüvelykes, 360 fokban elforgatható, érintésérzékeny kijelzőt átfordítva a noteszgép könnyen Tablet PC-vé alakítható.

hirdetés
[HWSW] Megérkezett a Fujitsu Siemens Computers felfrissített Tablet PC és noteszgép kombinációja, az általunk is kipróbált P1510 utódja, a LifeBook P1610 modell, mely egy teljes funkcionalitású noteszgépet rejt egy átalakítható táblagép bőrébe. A 8,9 hüvelykes, 360 fokban elforgatható, érintésérzékeny kijelzőt átfordítva a noteszgép könnyen Tablet PC-vé alakítható.

A felfrissített és nagykapacitású, 6-cellás akkumulátorral is csupán 1,3 kg súlyú noteszgépet ultraalacsony feszültségű, úgynevezett ULV Intel Core Solo processzorral szállítja a Fujitsu Siemens Computers, mely az előd Dothan processzorához képest is jelentős teljesítménytöbbletre képes. Az ultrahordozható noteszgépből várhatóan beépített harmadik generációs mobiltechnológiával (UMTS/HSDPA) ellátott változat is kapható lesz, hasonlóan a Q2010 felsőkategóriás noteszgéphez.

Fujitsu Siemens Lifebook P1610

A vezeték nélküli csatlakozást az integrált, minden készülékben megtalálható WLAN és Bluetooth biztosítja, de ennek a továbbfejlesztett Tablet PC-nek is része az integrált ujjlenyomat-olvasó, a jelszavak biztonságos tárolását nyújtó TPM modul, illetve az egyszerű bejelentkezésre kihegyezett SmartCase Logon+ szoftver.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.