Szerző: Ady Krisztián

2007. január 8. 11:31

Belépő szintű Walkman-telefon a Sony Ericssontól, első képek a W880-ról

A Sony Ericsson Walkman telefonok termékcsaládja ma újabb taggal, a belépő szintű W200 készülékkel bővült. A legkisebb Walkman-készülék az összes kulcsfontosságú funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy bárki megtehesse az első lépést abba a világba, ahol a zene is mobiltelefonról szól.

[HWSW] A Sony Ericsson Walkman telefonok termékcsaládja ma újabb taggal, a belépő szintű W200 készülékkel bővült. A legkisebb Walkman-készülék az összes kulcsfontosságú funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy bárki megtehesse az első lépést abba a világba, ahol a zene is mobiltelefonról szól.

Sony Ericsson W200

A W200 Walkman-telefon akár 1 gigabájtos M2 memóriakártyával is bővíthető, melyre több órányi zeneszámot másolhatunk a számítógépre telepített Disc2Phone alkalmazás segítségével, de zenét akár a beépített FM-rádión keresztül is hallgathatunk. A Sony Ericsson zenetelefon-családjának legújabb tagja a már megszokott két jellemző színben lesz kapható, feketében és fehérben.

A belépő szintű telefonon csupán VGA-felbontású, 640 x 480 pixeles képeket készítő kamera kapott helyet, a képkezelés azonban itt csupán másodlagos szerephez jut: a W200 Walkman-billentyűjét valószínűleg gyakrabban használják majd, mint a kamerát. A színben készülékhez illő HPM-64 sztereó headset az első olyan fülhallgatü, amely támogatja a Bass Reflexet is. A W200 Walkman-telefon 2007 második negyedévétől lesz kapható hazánkban, egyelőre ismeretlen áron.

Sony Ericssson W200i Walkman-telefon

Fotók a W880-ról

Az első Walkman-telefon, a W800i 2005. augusztusi bevezetése óta több mint 15 millió zenetelefont értékesített a Sony Ericsson szerte a világon, a fejlesztés pedig nem áll le: a vállalat weboldalára felkerültek az első, sokat sejtető képek a legújabb zászlóshajó-modellről, a W880-ról is. A korábban napvilágra került fotók a jelek szerint valóban a W880-at ábrázolták, legalábbis a két hivatalos fotó erősen azonos külalakot sejtet.

Sony Ericssson W200i Walkman-telefon

Sony Ericssson W200i Walkman-telefon

A hivatalos képek tanúsága szerint a fémborítású, harmadik generációs telefon minden korábbi rekordot megdönthet a készülék vékonyságát illetően.

Sony Ericssson W200i Walkman-telefon
Kalózfotó a Sony Ericsson W880-ról -- formabontó dizájn(?)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról