Szerző: Bodnár Ádám

2006. december 8. 13:56

Letölthető az Adobe Acrobat 8

Megjelent és ingyenesen letölthető az Adobe Reader 8, amelynek fontosabb újdonságai között találni az új, testre szabható felhasználói felületet, illetve a grafikus elemek vagy 3D objektumok hardveres gyorsítással történő megjelenítése. Az Adobe Reader 8 új funkciója a Start Meeting is, amely az Acrobat Connect szerver segítségével a Flash Playeren keresztül valós idejű online csoportmunkát tesz lehetővé.

[HWSW] Megjelent és ingyenesen letölthető az Adobe Reader 8, amelynek fontosabb újdonságai között találni az új, testre szabható felhasználói felületet, illetve a grafikus elemek vagy 3D objektumok hardveres gyorsítással történő megjelenítése. Az Adobe Reader 8 új funkciója a "Start Meeting" is, amely az Acrobat Connect szerver segítségével a Flash Playeren keresztül valós idejű online csoportmunkát tesz lehetővé.

"Mivel az internetes információcsere egyre elterjedtebb, az Adobe Reader és az Adobe Acrobat Connect olyan hatékony munkafolyamatot biztosít a dokumentumok terén, amelyek szerte a világon megbízhatóan jutnak el a felhasználókhoz" -- idézi a cég közleménye Kevin Lynchet, az Adobe vezető szoftvertervezője. "A Reader 8 új felhasználói felülete és grafikus gyorsítása révén az emberek egyszerűbben dolgozhatnak az információkkal."

Az Adobe közzétette a PDF-kézikönyv hatodik kiadását, a nyílt PDF specifikációt külső termékekben és beépülő modulokban megvalósító fejlesztőknek szóló ingyenes tájékoztatót. A PDF-kézikönyv az aktuális PDF 1.7 specifikációval együtt letölthető a cég weboldaláról. Elérhető továbbá az Adobe Reader és Acrobat 8 beépülő modulok készítéséhez szükséges dokumentációt és eszközöket is tartalmazó Adobe Acrobat 8 szoftverfejlesztő-készlet (SDK) is.

Az Acrobat Reader 8 jelenleg angol, francia, német, illetve japán verzióban érhető el, de még az idén készül belőle kínai és koreai változat is. Az Adobe Reader 8 Windows, Mac OS, Linux, HP/UX, AIX, valamint Solaris operációs rendszereken futtatható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról