Szerző: Ady Krisztián

2006. november 28. 11:24

Letölthető a továbbfejlesztett Opera Mini javás webböngésző

Megjelent és az Opera weboldaláról SMS-ben kérhető linkről ingyenesen letölthető az Opera Software javás, szinte bármilyen mobiltelefonon elfutó webböngészője. Az Opera Mini előző változatának sikerein felbuzdulva a fejlesztők RSS-olvasási képességgel, képfeltöltéssel és még bizonságosabb böngészéssel látták el a szoftver új, mindössze 96 kilobájtos változatát.

HIRDETÉS

[HWSW] Megjelent és az Opera weboldaláról SMS-ben kérhető linkről ingyenesen letölthető az Opera Software javás, szinte bármilyen mobiltelefonon elfutó webböngészője. Az Opera Mini előző változatának sikerein felbuzdulva a fejlesztők RSS-olvasási képességgel, képfeltöltéssel és még bizonságosabb böngészéssel látták el a szoftver új, mindössze 96 kilobájtos változatát.

Az Opera Mini egy ingyenes javás böngésző, mely jóformán minden olyan mobiltelefonon elérhetővé teszi az internetet, mely képes javás alkalmazások, játékok futtatására. A böngészőből egy egyszerűbb, minimális memóriát használó változat, illetve egy nagyobb, bővebb képességekkel és csinosabb kezelőfelülettel ellátott verzió is elérhető. Az ismertebb mobiltelefonokat az Opera mini.opera.com weboldala automatikusan felismeri -- amennyiben a mobilról hívtuk be a WAP-oldalt --, és rögtön a megfelelő verziót tölthetjük le. Az Opera Mini számtalan nyelv támogatásával magyarul is beszél.

Opera Mini Beta 3.0

Az új változat a hosszú oldalakon található felsorolásokat, listákat képes automatikusan felismerni, melyeket kinyitható menükbe rendez, így nem kell sokat görgetünk az apró képernyőkön. Az Opera Minivel jóformán bármilyen weboldal megtekinthető a mobilunkon, az adatcsomagunkat pedig az Opera Software kiszolgáló szerverei kímélik, hiszen a képek és a tartalom optimalizálásával töredékére csökkentik az egyes oldalak letöltéséhez szükséges adatmennyiséget.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 19:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.