:

Szerző: bassline

2000. június 24. 20:26

Megjelent a hivatalos Counter Strike Beta 6.6

Most már hivatalos verzióban is megjelent a Counter Strike Beta 6.6, melyben a következő újdonságok vannak (ahogyan azt már említettük): új parancs született, a "timeleft", melynek jelentése értelemszerű (kiírja, hogy mennyi idő van hátra a pályán), új mesterlövész célkereszt, kijavították a "lagos" lövéseket és számos csalást tettek lehetetlenné. A patch már .exe file formájában érkezik, és mérete is megnőtt. A 6.5-ről 6.6-ra egy 2.1Mb file segítségével válthatunk, melyet vihettek innen, vagy a hivatalos mirror-ok listáját megnézhetitek itt a többi cuccért. Sajnos az új install-ból kimaradtak a mesterlövész célkeresztek, melyeket innen vihetsz (mérete 1k). Csak ki kell tömörítened a cstrike könyvtárba, és már működik is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.