Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 20. 10:28

Érkezik a ZoneAlarm 7.0

A Check Point kiadta a népszerű ZoneAlarm legújabb verziójának bétaváltozatát, a ZoneAlarm Internet Security 7 előzetese hamarosan bárki számára letölthető lesz a vállalat weboldaláról. A bétatesztelés négy-héy hétig tart majd -- állítja a Check Point.

HIRDETÉS

[HWSW] A Check Point kiadta a népszerű ZoneAlarm legújabb verziójának bétaváltozatát, a ZoneAlarm Internet Security 7 előzetese hamarosan bárki számára letölthető lesz a vállalat weboldaláról. A bétatesztelés négy-héy hétig tart majd -- állítja a Check Point.

Az otthoni felhasználók védelmét szolgáló biztonsági szoftver tűzfalat, anti-spyware programot, vírusirtót, phishing-szűrőt is tartalmaz. Érdekesség, hogy a ZoneAlarm Internet Security Suite korábban a CA vírusirtó-motorjára épült, a 7-es változatban azonban már a Kaspersky Labstól származó vírusirtó található. A Check Point szerint azért esett erre a választás, mert óránként jelennek meg hozzá a frissítések, ezáltal a lehető legjobb védelmet garantálva a friss fenyegetések ellen.

Annak érdekében, hogy a ZoneAlarm 7-et a kezdő és profi felhasználók egyaránt hatékonyan tudják használni, a szoftver telepíthető "auto-learn" módban is, amikor beállításait a PC-n jelenlevő környezethez igazítja. A Check Point szerint ezzel csökkenthető a felesleges figyelmeztető ablakok száma. Említésre méltó még, hogy az OSFirewall szolgáltatás új funkciókkal bővült annak érdekében, hogy a lehető legjobban kiszűrje a rootkiteket, illetve az operációs rendszer komponenseit -- például a registryt -- módosító programokat.

A Check Point még 2003-ban 113 millió dollár készpénzért és 92 millió dollár értékű saját részvényért vásárolta fel az otthoni felhasználók körében igen népszerű tűzfal, a ZoneAlarm fejlesztőjét. A kaliforniai Zone Labs azóta a Check Point leányvállalataként működik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 15:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.