Szerző: Ady Krisztián

2006. november 15. 12:34

Mindent várakozást felülmúló az érdeklődés a T-Online IP-televíziójára

A T-Online tájékoztatása szerint minden előzetes várakozást felülmúló érdeklődés kíséri a T-Home IP-televízió hazai bevezetését. Kilenc nappal a szolgáltatás kereskedelmi elindítása után már több száz megrendelés érkezett a T-Online Magyarországhoz az ország különböző pontjairól. A T-Online még 2005 őszén kezdte meg a felkészülést az IPTV szolgáltatás bevezetésére.

[HWSW] A T-Online tájékoztatása szerint minden előzetes várakozást felülmúló érdeklődés kíséri a T-Home IP-televízió hazai bevezetését. Kilenc nappal a szolgáltatás kereskedelmi elindítása után már több száz megrendelés érkezett a T-Online Magyarországhoz az ország különböző pontjairól. A T-Online még 2005 őszén kezdte meg a felkészülést az IPTV szolgáltatás bevezetésére.

A modern tévézés élménye

A jelentős hálózati, platform- és tartalomfejlesztésekkel párhuzamosan a belső műszaki tesztek 2006 tavaszán kezdődtek el. Szeptemberben indult el a nyilvános -- Budapesten és több vidéki helyszínt érintő, T-Online ügyfeleket bevonó, 800 főre kiterjesztett -- tesztüzem, melyet követően november 6-án megkezdődött IP-televíziós szolgáltatás értékesítése.

A T-Home TV iránt megnyilvánuló fokozott érdeklődés mögött kétségtelenül az új műszaki megoldások, a digitális tévézés különleges tévézési élményei, képességei állnak. A T-Home TV-n jelenleg 53 tévécsatorna és három rádió kínálata érhető el, valamint számos további kényelmi funkció a már meglévő tévékészüléken -- számítógép közbeiktatása nélkül, távirányító segítségével és kedvező áron.

A különleges kényelmi megoldások közül érdemes kiemelni a fotelból, távirányítóval elérhető digitális videotékát, a többféle műsorfelvevő funkciót, az elektronikus műsorújságot, a megállítható élő adást, de ne felejtsük ki a végre valóban használható gyerekzárat, vagy a Freemail postafiókok tévén olvashatóságát. Egyes tévécsatornákhoz választható nyelv és teletext is társul.

T-Home elektronikus műsorfüzet

Vidéken is

A T-Online T-Home TV-je a Magyar Telekom szolgáltatási területén belül, a fővároson kívül további öt városban (Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Székesfehérvár, Pécs és Zalaegerszeg) rendelhető a műszakilag alkalmas végpontokon. Az IP-televíziós szolgáltatás lefedettsége a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2007-ben további területekkel bővül, és várhatóan a legtöbb hazai nagyvárost eléri. Az előfizetői szám a jövő év végére várhatóan eléri a több tízezret.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról