Szerző: Ady Krisztián

2006. november 15. 11:35

Mobil zeneterjesztésre szövetkezik a Napster és az Ericsson

Mobiltelefonokon is terjeszkedik a legális zeneletöltéseket kínáló Napster: az Ericsson és az állománycserélő hálózatból kinőtt, ma már legális zeneszolgáltató bejelentette, hogy a TMN Portugal előfizetői több mint 2 millió teljes hosszúságú, letölthető zeneszámhoz férhetnek hozzá mobiltelefonjuk segítségével. A Music Box szolgáltatás alapját az Ericsson megoldásaiból és a Napster tartalmaiból összegyúrt Napster Mobile adja.

[HWSW] Mobiltelefonokon is terjeszkedik a legális zeneletöltéseket kínáló Napster: az Ericsson és az állománycserélő hálózatból kinőtt, ma már legális zeneszolgáltató bejelentette, hogy a TMN Portugal előfizetői több mint 2 millió teljes hosszúságú, letölthető zeneszámhoz férhetnek hozzá mobiltelefonjuk segítségével. A Music Box szolgáltatás alapját az Ericsson megoldásaiból és a Napster tartalmaiból összegyúrt Napster Mobile adja.

"A Napster Mobile -- a jól ismert Napster névvel -- egy olyan attraktív megoldás, melyet örömmel építünk be szolgáltatásaink közé. A szolgáltatás elindítását nagyban megkönnyítette az Ericsson támogatása" -- nyilatkozta Zeinal Bava, a TMN Portugal elnöke. A Napster Mobile kínálatában a felhasználók mobiltelefonjuk segítségével böngészhetnek, kereshetnek, előzeteseket hallgathatnak meg, illetve WAP-böngészővel, vagy javás klienssel pedig meg is vásárolhatják, majd letölthetik a dalokat.

A komplett megoldás több exra szolgáltatást is nyújt, többek között különlegessége a személyre szabott kínáló, mely a letöltött dalok alapján ajánl fel érdeklődésre számot tartható zeneszámokat, illetve a "dual delivery", mely azt jelenti, hogy a mobilra megvásárolt zeneszámok másolata a vásárló számítógépére is megérkeznek. Az Ericssonnal közösen fejlesztett szolgáltatás jóformán minden terhet levesz a szolgáltató válláról, azt teljes egészében az Ericsson infrastruktúrája, szerverei szolgálják ki.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.