Szerző: Ady Krisztián

2006. november 13. 10:15

Új szoftverrel könnyíti a távoli hozzáférést a Check Point

A Check Point egy új biztonsági megoldást jelentett be, mely ezúttal a Windows Mobile eszközöket -- okostelefonok, tenyérgépek -- használók számára nyújt biztonságos, zavartalan távoli hozzáférést a vállalati hálózathoz, alkalmazásokhoz, adatokhoz. A SecureClient Mobile kliens a különböző hálózatokon keresztül végzett roaming közben folyamatos és átlátható VPN kapcsolatot tart fenn a Check Point VPN-1 és Connectra átjárókkal, így szükségtelenné teszi a megismétlendő azonosítást.

[HWSW] A Check Point egy új biztonsági megoldást jelentett be, mely ezúttal a Windows Mobile eszközöket -- okostelefonok, tenyérgépek -- használók számára nyújt biztonságos, zavartalan távoli hozzáférést a vállalati hálózathoz, alkalmazásokhoz, adatokhoz. A SecureClient Mobile kliens a különböző hálózatokon keresztül végzett roaming közben folyamatos és átlátható VPN kapcsolatot tart fenn a Check Point VPN-1 és Connectra átjárókkal, így szükségtelenné teszi a megismétlendő azonosítást.

"Miközben egyre több üzleti alkalmazást terjesztenek ki a mobil eszközökre, a mobil adathálózatok és a Wi-Fi hálózatok közti VPN kapcsolat egyre inkább kritikussá válik a felhasználók produktivitása és biztonsága szempontjából" -- nyilatkozta Samir Kumar, a Microsoft terméktervezője. A SecureClient biztonsági elemei megvédik a mobil eszközöket és az adatokat a hackerektől, valamint a rosszindulatú programoktól is, miközben a kiegészítő biztonsági beállítások képesek engedélyezni, vagy éppen letiltani a mobil eszközök PC-szinkronizálását is.

SecureClient Mobile

A fejlett hálózatkezelés lehetővé teszi, hogy bármely IP-alapú alkalmazás közvetlenül kommunikáljon a mobil eszközzel a VPN csatornán -- mint például a Microsoft Direct Push technológiája -- keresztül és így küldjön e-maileket, naptár, kontakt és feladat frissítéseket.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról