Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 9. 10:30

Erőteljes növekedés a Ciscónál

Közzétette negyedéves mutatóit a Cisco Systems, a vállalat bevétele és nyeresége is szépen növekedett. A hálózati eszközök vezető gyártója magabiztos kilátásokat fogalmazott meg a jelenlegi negyedévvel kapcsolatban, a vállalat 24-25 százalékos bevételnövekedésre számít.

HIRDETÉS

[HWSW] Közzétette negyedéves mutatóit a Cisco Systems, a vállalat bevétele és nyeresége is szépen növekedett. A hálózati eszközök vezető gyártója magabiztos kilátásokat fogalmazott meg a jelenlegi negyedévvel kapcsolatban, a vállalat 24-25 százalékos bevételnövekedésre számít.

Az október 28-án véget ért első pénzügyi negyedévben a Cisco 8,1 milliárd dolláros bevétel mellett 1,6 milliárdos nettó eredmény ért el, míg egy évvel korábban 6,5 milliárdos forgalomról és 1,3 milliárdos nyereségről számolt be a cég. A tavasszal felvásárolt, set top boxokat fejlesztő Scientific-Atlanta 584 millió dollárral járult hozzá a Cisco bevételéhez. Az egyszeri tételek nélküli eredmény részvényenként 31 centet tett ki, a Reuters Estimates által megkérdezett elemzők 29 centet vártak.

A Cisco Systems forgalmának derekát adó hálózati eszközök kétszámjegyű növekedést produkáltak, a routerek forgalma 13 százalékkal, a switcheké 15 százalékkal emelkedett az elmúlt év azonos negyedévével összevetve. A vezeték nélküli eszközöket, IP-telefonokat, valamint a Scientific-Atlantát is magában foglaló Advanced Technologies üzletág még ennél is jelentősebb, 23 százalékos bevételnövekedést tudott felmutatni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.