Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 6. 09:14

Otthoni használatra ingyenes az AVG Antivirus 7.5

A Grisoft bejelentette az AVG Antivirus 7.5 ingyenes változatát, amelyet otthoni használatra ajánl. A szoftver -- sok más termékkel ellentétben -- nem tartalmaz időkorlátot, vírusfelismerési és -eltávolítási képességében azonos a kereskedelmi változattal, szolgáltatásait tekintve jellemzően csak kényelmi, beállítási, automatizálási funkciókban kevesebb. Az AVG Antivirus 7.5 ingyenes változata mellé letölthető a kémprogramok és rosszindulatú szoftverek ellen védő hirdetési AVG Anti-Spyware ingyenes változata is.

[HWSW] A Grisoft bejelentette az AVG Antivirus 7.5 ingyenes változatát, amelyet otthoni használatra ajánl. A szoftver -- sok más termékkel ellentétben -- nem tartalmaz időkorlátot, vírusfelismerési és -eltávolítási képességében azonos a kereskedelmi változattal, szolgáltatásait tekintve jellemzően csak kényelmi, beállítási, automatizálási funkciókban kevesebb. Az AVG Antivirus 7.5 ingyenes változata mellé letölthető a kémprogramok és rosszindulatú szoftverek ellen védő hirdetési AVG Anti-Spyware ingyenes változata is.

"Az AVG egyik legfontosabb előnye, hogy az EICAR ajánlásait betartva soha sem végez kockázatos műveletet, vagyis nem próbál meg automatikusan eltávolítani olyan fertőzést, amely értékes adatok károsodását is okozhatja" -- mondta el lapunk érdeklődésére Fulajtár Pál, a magyarországi képviselet ügyvezetője. "Másik nagy erény a versenytársakénál alacsonyabb erőforrásigény. Vannak olyan újdonságok is, amelyeket az AVG kezdett alkalmazni a legnagyobb és legismertebb márkákat is megelőzve, mint például a differenciális frissítés és a menedzselt frissítés."

Az AVG 7.5 ingyenes változat megjelenésével megszűnik az AVG Antivírus 7.1 támogatása. A 7.1-es változathoz még 2007. január 15-ig jelennek meg frissítések. Az AVG 7.5 ingyenes változatok kizárólag otthoni környezetben, háztartásonként legfeljebb egy darab, üzleti célra nem használt számítógépen használható jogszerűen.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

0

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.