Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Platinás változatban is piacra kerül az LG csokitelefon

Ady Krisztián, 2006. november 06. 11:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az LG Electronics bemutatta csokitelefon-sorozatának legújabb tagját, az egyébként is prémium kategóriás Chocolate phone luxusváltozatát. Az LG Chocolate Platinum (LG KE800) készülék minden eddiginél több funkcióval gazdagítja a Chocolate termékvonalt egy még stílusosabb, új külsőbe öltöztetve. Az LG KE800-at a vörösen világító érintőgombok mellett a gravírozott Chocolate felirattal ellátott, platinából készült emblémája varázsolja egyedivé.

[HWSW] Az LG Electronics bemutatta csokitelefon-sorozatának legújabb tagját, az egyébként is prémium kategóriás Chocolate phone luxusváltozatát. Az LG Chocolate Platinum (LG KE800) készülék minden eddiginél több funkcióval gazdagítja a Chocolate termékvonalt egy még stílusosabb, új külsőbe öltöztetve. Az LG KE800-at a vörösen világító érintőgombok mellett a gravírozott Chocolate felirattal ellátott, platinából készült emblémája varázsolja egyedivé.

Az LG Chocolate Platinumot autofókuszos, 2 megapixeles kamerával, FM-rádióval és 256 megabájtnyi belső memóriával szerelték fel, utóbbi kétszerese elődjekapacitásánál. A telefon MP3-lejátszója szintén továbbfejlesztett változat a korábbi modelléhez képest. A készülék lejátszója kereső funkcióval is rendelkezik, amely mind a hangvezérelt, mind a kulcsszavas keresést lehetővé teszi. Az egyébként sem kisméretűnek mondható memória SD-kártyával tovább bővíthető.

LG KE800

A korábbi változathoz hasonlóan a 90 grammos LG Chocolate Platinum mobiltelefon is nagy siker elé nézhet. Az első Chocolate-telefon 2006 májusában került piacra Európában, melyből több mint 3 millió darabot értékesítettek eddig világszerte, mely rendkívül jó eredmény egy prémium kivitelű mobiltelefon esetében.