Szerző: Ady Krisztián

2006. november 06. 11:33:32

Platinás változatban is piacra kerül az LG csokitelefon

Az LG Electronics bemutatta csokitelefon-sorozatának legújabb tagját, az egyébként is prémium kategóriás Chocolate phone luxusváltozatát. Az LG Chocolate Platinum (LG KE800) készülék minden eddiginél több funkcióval gazdagítja a Chocolate termékvonalt egy még stílusosabb, új külsőbe öltöztetve. Az LG KE800-at a vörösen világító érintőgombok mellett a gravírozott Chocolate felirattal ellátott, platinából készült emblémája varázsolja egyedivé.

[HWSW] Az LG Electronics bemutatta csokitelefon-sorozatának legújabb tagját, az egyébként is prémium kategóriás Chocolate phone luxusváltozatát. Az LG Chocolate Platinum (LG KE800) készülék minden eddiginél több funkcióval gazdagítja a Chocolate termékvonalt egy még stílusosabb, új külsőbe öltöztetve. Az LG KE800-at a vörösen világító érintőgombok mellett a gravírozott Chocolate felirattal ellátott, platinából készült emblémája varázsolja egyedivé.

Az LG Chocolate Platinumot autofókuszos, 2 megapixeles kamerával, FM-rádióval és 256 megabájtnyi belső memóriával szerelték fel, utóbbi kétszerese elődjekapacitásánál. A telefon MP3-lejátszója szintén továbbfejlesztett változat a korábbi modelléhez képest. A készülék lejátszója kereső funkcióval is rendelkezik, amely mind a hangvezérelt, mind a kulcsszavas keresést lehetővé teszi. Az egyébként sem kisméretűnek mondható memória SD-kártyával tovább bővíthető.

LG KE800

A korábbi változathoz hasonlóan a 90 grammos LG Chocolate Platinum mobiltelefon is nagy siker elé nézhet. Az első Chocolate-telefon 2006 májusában került piacra Európában, melyből több mint 3 millió darabot értékesítettek eddig világszerte, mely rendkívül jó eredmény egy prémium kivitelű mobiltelefon esetében.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 08:42

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.