Szerző: Ady Krisztián

2006. november 3. 14:35

Továbbfejlesztette a HáziMobilt a Vodafone: két Otthon csomag érkezik

A Vodafone Magyarország sajtótájékoztató keretében mutatta be két új, Otthon névre keresztelt csomagját, melyek közül az egyik meglévő mobilelőfizetés mellé rendelhető, opcióként. A két kontrukció a 2005 októberében bemutatott HáziMobil díjcsomag továbbfejlesztése és szintén a vezetékes hívás terén nyújt újdonságot. A következő két hónapban nem kell meglepődnünk, ha egy frissen vásárolt Vodafone mobilszámhoz egy vezetékes telefonszám is tartozik majd.

[HWSW] A Vodafone Magyarország sajtótájékoztató keretében mutatta be két új, Otthon névre keresztelt csomagját, melyek közül az egyik meglévő mobilelőfizetés mellé rendelhető, opcióként. A két kontrukció a 2005 októberében bemutatott HáziMobil díjcsomag továbbfejlesztése és szintén a vezetékes hívás terén nyújt újdonságot. A következő két hónapban nem kell meglepődnünk, ha egy frissen vásárolt Vodafone mobilszámhoz egy vezetékes telefonszám is tartozik majd.

Classic és 2in1

Az országosan, minden telefonkörzetben elérhető szolgáltatások a vezetékes szolgáltatók tarifájánál kedvezőbb havidíjért fizethetők elő, melyhez egyszerű tarifa kapcsolódik csúcsidő és kapcsolódási díj nélkül. A tarifacsomagok elsősorban azoknak lehet hasznos, akik sokat hívnak belföldi vezetékes számokat, függetlenül attól, hogy helyi vagy távolsági hívásról van szó -- a percdíj egységesen 6,9 forint. A Vodafone hálózatába irányuló hívások percdíja 18,9 forint, a más mobilhálózatba irányuló hívások pedig 45 forintba kerülnek percenként.

A Vodafone Otthon Classic előfizetője csak az általa megadott címhez tartozó területről tud hívást indítani -- hasonlóan a HáziMobil csomaghoz --, fogadni azonban azon kívül is tud, a vezetékes számra érkező hívásokért ekkor 24 forintos perdíjat kell fizetni. A mobilszámra érkező hívások fogadása a megadott címen, a zónán kívül is ingyenes. A csomag havidíja 1800 forint. A csomagot GSM-adapterhez csatlakoztatott hagyományos telefonnal, GSM-es "vezetékes telefonnal" és mobiltelefonnal is használhatjuk.

A Vodafone Otthon 2in1 opció utólag fizető (azaz nem prepaid) csomagokkal együtt vehető igénybe, tehát azok számára lehet hasznos, akik teljes értékű mobilelőfizetésüket szeretnék kiegészíteni egy vezetékes számmal, és az ahhoz kapcsolódó kedvező percdíjakkal. Az előfizető otthonából 6,9 forintos perdíjért hívhat vezetékes számokat, illetve normál vezetékes telefonszámon is elérhető. A mobilszámok, illetve zónán kívül az összes telefonszám a már megszokott tarifának megfelelő díjért hívható ennél a csomagnál. A vezetékes számra érkező hívások díja zónán kívül ennél a csomagnál is 24 forint percenként. A csomag havidíja 1500 forint.

Plusz opció

A két vezetékes csomaghoz egy Vodafone 450 perccsomag is megrendelhető, mely 2100 forintért 450 lebeszélhető percet biztosít. Az előre megvásárolt perceket a zónából indított, vezetékes hálózatokba irányuló hívások esetén használhatják fel az előfizetők. A szolgáltatás használata minden esetben az előfizető által megadott címhez kötődik. A vezetékes telefonszámok hordozhatóságát ebben az esetben is megvalósították, így a meglévő telefonszám áthordozása is lehetséges a Vodafone-hoz.

A két új csomagot és az opciót egy akcióval támogatja meg a szolgáltató, november 6-ot követően minden új előfizetéshez automatikusan aktiválják a szolgáltatást január 15-ig, mely három hónapig havidíjmentesen vehető igénybe. Az akció kedvezményével a meglévő előfizetők is élhetnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról