Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 2. 10:25

November 30-án érkezik a Vista, az Office 2007 és az Exchange 2007

November 30-án New Yorkban indul el -- vélhetően világhódító -- útjára a Microsoft két legfontosabb termékének új változata, a Windows Vista és az Office 2007. A New Day for Business című rendezvényt a New York-i Nasdaq tőzsdén tartják, a főszereplője pedig Steve Ballmer, a cég elnök-vezérigazgatója lesz.

HIRDETÉS

[HWSW] November 30-án New Yorkban indul el -- vélhetően világhódító -- útjára a Microsoft két legfontosabb termékének új változata, a Windows Vista és az Office 2007. A "New Day for Business" című rendezvényt a New York-i Nasdaq tőzsdén tartják, a főszereplője pedig Steve Ballmer, a cég elnök-vezérigazgatója lesz.

Amint az ismert, a Microsoft eredetileg az év végére már a Vista és a Office 2007 bolti rajtját tervezte, ezt azonban végül 2007 elejére halasztották el, a szoftverek idén csak a mennyiségi licenccel rendelkező vállalatok számára lesznek elérhetők, kiskereskedelmi forgalomba csak 2007 januárjának végén kerülnek, ekkortól lehet majd megvásárolni az előre telepített Vistával érkező PC-ket is. A bolti premier hivatalos dátuma továbbra is kérdéses. A Vista és az Office magyar változata legkorábban jövő márciusban lesz elérhető.

A régóta várt operációs rendszer és irodai szoftvercsomag mellett a november 30-i rendezvényen bemutakozik az Exchange új változata is, bár ez a belsős pletykák szerint még nem készült el és csupán előrendelést lehet rá leadni, a fejlesztések még decemberben is folynak majd. Az Exchange 2007 a Microsoft által kiadott hivatalos terméktervek szerint az idei év végén vagy a jövő év elején jelenik meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.