Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 2. 10:25

November 30-án érkezik a Vista, az Office 2007 és az Exchange 2007

November 30-án New Yorkban indul el -- vélhetően világhódító -- útjára a Microsoft két legfontosabb termékének új változata, a Windows Vista és az Office 2007. A New Day for Business című rendezvényt a New York-i Nasdaq tőzsdén tartják, a főszereplője pedig Steve Ballmer, a cég elnök-vezérigazgatója lesz.

[HWSW] November 30-án New Yorkban indul el -- vélhetően világhódító -- útjára a Microsoft két legfontosabb termékének új változata, a Windows Vista és az Office 2007. A "New Day for Business" című rendezvényt a New York-i Nasdaq tőzsdén tartják, a főszereplője pedig Steve Ballmer, a cég elnök-vezérigazgatója lesz.

Amint az ismert, a Microsoft eredetileg az év végére már a Vista és a Office 2007 bolti rajtját tervezte, ezt azonban végül 2007 elejére halasztották el, a szoftverek idén csak a mennyiségi licenccel rendelkező vállalatok számára lesznek elérhetők, kiskereskedelmi forgalomba csak 2007 januárjának végén kerülnek, ekkortól lehet majd megvásárolni az előre telepített Vistával érkező PC-ket is. A bolti premier hivatalos dátuma továbbra is kérdéses. A Vista és az Office magyar változata legkorábban jövő márciusban lesz elérhető.

A régóta várt operációs rendszer és irodai szoftvercsomag mellett a november 30-i rendezvényen bemutakozik az Exchange új változata is, bár ez a belsős pletykák szerint még nem készült el és csupán előrendelést lehet rá leadni, a fejlesztések még decemberben is folynak majd. Az Exchange 2007 a Microsoft által kiadott hivatalos terméktervek szerint az idei év végén vagy a jövő év elején jelenik meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról