Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Megjelent a Firefox webböngésző végleges 2.0-ás változata

Ady Krisztián, 2006. október 25. 07:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Mozilla -- alig pár nappal az Internet Explorer 7 megjelenését követően -- elérhetővé tette a Firefox 2.0 véglegesített változatát. A böngésző magyar változata FTP-szerverünről is letölthető.

hirdetés
[HWSW] A Mozilla -- alig pár nappal az Internet Explorer 7 megjelenését követően -- elérhetővé tette a Firefox 2.0 véglegesített változatát. A böngésző magyar változata FTP-szerverünről is letölthető.

A Firefox 2.0 apróságokat leszámítva pontosan ugyanúgy néz ki, mint elődje. Jelentősen továbbfejlesztették a fülek (tabs) kezelését, most már lehetőség van a korábban bezárt fülek visszahívására, ha valaki véletlenül mellékattintott volna. További kényelmi szolgáltatás, hogy a böngésző indításkor felajánlja a legutolsó kilépés előtti állapot visszaállítását, azaz betölti a böngészett oldalakat, sőt a letöltéseket is képes folytatni.

A Firefox 2.0 korábbi Release Candidate változatai hamarosan a szoftverbe épített frissítőfunkció segítségével is felfrissülnek a most kiadott, október 10-ére datált verzióra, de a letölthető telepítő segítésével a korábbi változatok a beállítások megtartása mellett egyszerűen felültelepíthetők.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!