Szerző: Bodnár Ádám

2006. október 20. 09:51

Már IBM mainframe-eken is fut az i-flex banki alkalmazácsomagja

Az IBM, az Oracle és az i-flex bejelentették együttműködésüket, amelynek keretében közös banki ügyfeleik vállalatirányítási alkalmazásaihoz, banki alaprendszereihez és kockázatkezelési megoldásaihoz együttesen biztosítják a magas színvonalú infrastruktúrát, szolgáltatásokat és technikai támogatást.

[HWSW] Az IBM, az Oracle és az i-flex bejelentették együttműködésüket, amelynek keretében közös banki ügyfeleik vállalatirányítási alkalmazásaihoz, banki alaprendszereihez és kockázatkezelési megoldásaihoz együttesen biztosítják a magas színvonalú infrastruktúrát, szolgáltatásokat és technikai támogatást.

A bejelentés fontos újdonsága, hogy az i-flex sokoldalú lakossági banki alkalmazáscsomagja, a FLEXCUBE most már az IBM System z mainframe-eken is elérhető.A banki ügyfelek színvonalas kiszolgálására irányuló szövetség keretében az IBM azt tervezi, hogy az Oracle és az i-flex szolgáltatásaival kibővítve kínálatát egyedülálló integrációs lehetőségeket és támogatást biztosít az IBM-platformokhoz.

A banki informatikában hagyományosan vezető IBM-architektúrákon az Oracle ágazati alkalmazásai, valamint az i-flex banki alaprendszere és kockázatkezelési megoldása futnak majd. A három cég bevált, piacvezető ügyfélkapcsolat-kezelési, tranzakciófeldolgozási, kockázat- és adatelemzési, illetve üzemviteli szoftvereivel a bankok vezetői által kidolgozott stratégiák hatékonyan és pontos időzítéssel végrehajtható tevékenységekre fordíthatók le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról