Szerző: Bodnár Ádám

2006. október 13. 14:15

A Forrester szerint piacvezető az IDS Scheer

Az üzleti folyamatokat modellező eszközökről szóló 2006 harmadik negyedévi beszámolójában a Forrester kiemelkedő partnerkapcsolatai, kiválóan megalapozott stratégiája, valamint biztos alapokon nyugvó, jól fókuszált modellezési eljárásai alapján piacvezetőnek minősítette az IDS Scheert. A német cég egyike volt annak a nyolc gyártónak, amelyeket a Forrester kiértékelt a jelenlegi kínálata, stratégiája valamint piaci jelenléte alapján.

[HWSW] Az üzleti folyamatokat modellező eszközökről szóló 2006 harmadik negyedévi beszámolójában a Forrester kiemelkedő partnerkapcsolatai, kiválóan megalapozott stratégiája, valamint biztos alapokon nyugvó, jól fókuszált modellezési eljárásai alapján piacvezetőnek minősítette az IDS Scheert. A német cég egyike volt annak a nyolc gyártónak, amelyeket a Forrester kiértékelt a jelenlegi kínálata, stratégiája valamint piaci jelenléte alapján.

A Forrester Wave beszámoló szerint: "az IDS Scheer termékei kínálta lehetőségek és jelentős piaci részesedése segítségével tudott vezető pozíciót kivívni magának az üzleti folyamatokat modellező eszközök piacán. A cég ARIS programcsomagja módszerek és programok komplett eszköztárát kínálja az üzleti folyamatok elemzésére úgy, hogy teljeskörű képet alkot a folyamat tervezéséről, vállalatirányításról, munkafolyamatokról, valamint a alkalmazás-eljárásokról. A csomag tartalmazza az üzleti folyamatirányítási programcsomagok minden elemét, amelyre szükség lehet egy cégvezetői környezetben."

A Forrester elemzése szerint az IDS Scheer ARIS platformja a legjobb választás egy olyan vásárló részére, aki az alapos üzleti modellezését az ERP-környezetéhez szeretné kapcsolni és szüksége van arra, hogy fejlett, web-alapú felhasználói felülettel rendelkező megoldását nemzetközi szinten alkalmazhassa.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról