Szerző: Ady Krisztián

2006. október 2. 10:48

Az LG csokitelefonjának fehér változata is kapható lesz itthon

Októbertől fehér színben is kapható lesz itthon az LG nagy sikerű, KG800 típusú Chocolate mobiltelefonja. A Magyarországon is rendkívül sikeres készülékből világszerte eddig több mint 1 milliót értékesítettek, amelyből több mint 5 ezer került napjainkig a hazai vevőkhöz. A prémium kategóriás készüléket június 15-én vezették be hazánkban.

[HWSW] Októbertől fehér színben is kapható lesz itthon az LG nagy sikerű, KG800 típusú "Chocolate" mobiltelefonja. A Magyarországon is rendkívül sikeres készülékből világszerte eddig több mint 1 milliót értékesítettek, amelyből több mint 5 ezer került napjainkig a hazai vevőkhöz. A prémium kategóriás készüléket június 15-én vezették be hazánkban.

Az egyetlen korábbi LG-mobilhoz sem hasonlítható külsejű és tapintású, szétcsúsztatható, érintőgombos telefon a koreai vállalat prémium kategóriás szériájának első tagja volt. Az LG Chocolate telefonból 3 három hónap alatt több mint 300 ezer darabot adtak el Dél-Koreában, a készülék pedig két európai dizájndíjat is elnyert (iF Design díj és Red Dot Design díj, egyedülálló formatervezéséért és felhasználói interfészéért) a tavasszal.

A KG800 telefon fehér kivitele technikailag teljesen azonos a korábban bemutatott, sötét változattal. A környezetbarát, az Európai Unió legújabb normáinak is megfelelő telefon nyomógombjait alumíniummal és ónnal borították, míg más alkatrészeket, melyek veszélyes anyagokat tartalmazhattak, nem toxikus anyagúra cseréltek le.

LG Chocolate Phone Premium

Az LG csoki-szériájának sikerét mi sem bizonyíthatja jobban, mint hogy máris másolni kezdték az LG készülékét. A koreai vállalat azzal vádolta meg a másik koreai óriást, a Samsungot, hogy egyszerűen lemásolta a mobiltelefont. Ha perre kerülne az ügy, a Samsungnak nehéz dolga lenne: az LG telefonja hónapokkal korábban került piacra és a hasonlóság valóban több, mint átlagos.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról