Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 25. 09:20

Letölthetővé tette a Windows Vista RC1 frissítését a Microsoft

Újabb változatot, egy speciális tesztverziót adott ki a Windows Vista operációs rendszerének első kiadásra jelölt változatából (RC1) a Microsoft. Az újabb 5728-as buildet kizárólag a fejlesztők számára ajánlják, a 32 bites verzió azonban mégis publikusan elérhető, letölthető .

HIRDETÉS

[HWSW] Újabb változatot, egy speciális tesztverziót adott ki a Windows Vista operációs rendszerének első kiadásra jelölt változatából (RC1) a Microsoft. Az újabb 5728-as buildet kizárólag a fejlesztők számára ajánlják, a 32 bites verzió azonban mégis publikusan elérhető, letölthető.

A Microsoft Connect rendszerén keresztül a regisztrált tesztelők természetesen a 64 bites változatot is elérhetik. A szoftveróriás szerint ez a változat nem esett át azokon az ellenőrzéseken, mint amelyekkel a publikus RC1-et vizsgálták, ezért bár a Microsoft szerint az újabb változat stabilabb és gyorsabb lehet, a felhasználó rejtett hibákba is belefuthat. Egyes vélemények szerint ez a változat lehet az utolsó publikus frissítés a végleges verzió megjelenése előtt.

A Microsoftnak hamarosan, az elkövetkező egy hónap során véglegesítenie kell az operációs rendszer kódját, hiszen a nagyobb vállalatok -- ha a korábban bejelentett ütemtervet tartják -- már novemberben hozzájutnak majd a Vista végleges változatához. A végfelhasználók a jelenlegi információk szerint 2007 januárjában vásárolhatják majd meg a Windows Vistát az üzletekben. Az újabb build ugyanazzal a kulccsal telepíthető, mint amellyel a Beta 2 és az RC1 is installálható volt, azonban érdemes szem előtt tartani, hogy ez az újabb bétaváltozat nem lesz frissíthető a végleges változattal -- az eredeti RC1-gyel ellentétben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.