:

Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 25. 09:20

Letölthetővé tette a Windows Vista RC1 frissítését a Microsoft

Újabb változatot, egy speciális tesztverziót adott ki a Windows Vista operációs rendszerének első kiadásra jelölt változatából (RC1) a Microsoft. Az újabb 5728-as buildet kizárólag a fejlesztők számára ajánlják, a 32 bites verzió azonban mégis publikusan elérhető, letölthető .

[HWSW] Újabb változatot, egy speciális tesztverziót adott ki a Windows Vista operációs rendszerének első kiadásra jelölt változatából (RC1) a Microsoft. Az újabb 5728-as buildet kizárólag a fejlesztők számára ajánlják, a 32 bites verzió azonban mégis publikusan elérhető, letölthető.

A Microsoft Connect rendszerén keresztül a regisztrált tesztelők természetesen a 64 bites változatot is elérhetik. A szoftveróriás szerint ez a változat nem esett át azokon az ellenőrzéseken, mint amelyekkel a publikus RC1-et vizsgálták, ezért bár a Microsoft szerint az újabb változat stabilabb és gyorsabb lehet, a felhasználó rejtett hibákba is belefuthat. Egyes vélemények szerint ez a változat lehet az utolsó publikus frissítés a végleges verzió megjelenése előtt.

A Microsoftnak hamarosan, az elkövetkező egy hónap során véglegesítenie kell az operációs rendszer kódját, hiszen a nagyobb vállalatok -- ha a korábban bejelentett ütemtervet tartják -- már novemberben hozzájutnak majd a Vista végleges változatához. A végfelhasználók a jelenlegi információk szerint 2007 januárjában vásárolhatják majd meg a Windows Vistát az üzletekben. Az újabb build ugyanazzal a kulccsal telepíthető, mint amellyel a Beta 2 és az RC1 is installálható volt, azonban érdemes szem előtt tartani, hogy ez az újabb bétaváltozat nem lesz frissíthető a végleges változattal -- az eredeti RC1-gyel ellentétben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.