Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 18. 13:28

Két új Skype-telefon a USRobotics-től

Két új számítógépekhez köthető, USB-felületű Skype-telefont dobott piacra a hálózati berendezéseket gyártó USRobotics, melyek már itthon is kaphatók. A két új modellel együtt a gyártó már öt terméket kínál, amelyeket a népszerű internettelefon alkalmazáshoz fejlesztettek.

[HWSW] Két új számítógépekhez köthető, USB-felületű Skype-telefont dobott piacra a hálózati berendezéseket gyártó USRobotics, melyek már itthon is kaphatók. A két új modellel együtt a gyártó már öt terméket kínál, amelyeket a népszerű internettelefon alkalmazáshoz fejlesztettek.

Minda két USB-s internettelefon-készülék integrálódik aszámítógépen keresztül futó Skype szoftverhez, és használatukkal kiküszöbölhető a visszhangosodás, illetve más hangminőségbeli problémák. Az integrált billentyűzet mindkét telefonon lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorstárcsázással indítsanak hívásokat más Skype felhasználók felé, vagy hogy a SkypeOut használatával felhívjanak bármilyen számot.

USRobotics
Két új Skype-telefon a USRobotics-től

Az USR9601 USB internetes telefonnak kék háttérfénnyel rendelkező LCD képernyője van, amelyen megjelennek a kapcsolat- és hívásinformációk és támogatja a Skype hívóazonosító megjelenítését. Az USR9601 ára nettó 11600 forint. Az USR9602 USB internetes minitelefon a headsetek alternatívája, ára 5900 forint. Ez utóbbin nincs kijelző.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról