Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 18. 13:28

Két új Skype-telefon a USRobotics-től

Két új számítógépekhez köthető, USB-felületű Skype-telefont dobott piacra a hálózati berendezéseket gyártó USRobotics, melyek már itthon is kaphatók. A két új modellel együtt a gyártó már öt terméket kínál, amelyeket a népszerű internettelefon alkalmazáshoz fejlesztettek.

HIRDETÉS

[HWSW] Két új számítógépekhez köthető, USB-felületű Skype-telefont dobott piacra a hálózati berendezéseket gyártó USRobotics, melyek már itthon is kaphatók. A két új modellel együtt a gyártó már öt terméket kínál, amelyeket a népszerű internettelefon alkalmazáshoz fejlesztettek.

Minda két USB-s internettelefon-készülék integrálódik aszámítógépen keresztül futó Skype szoftverhez, és használatukkal kiküszöbölhető a visszhangosodás, illetve más hangminőségbeli problémák. Az integrált billentyűzet mindkét telefonon lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorstárcsázással indítsanak hívásokat más Skype felhasználók felé, vagy hogy a SkypeOut használatával felhívjanak bármilyen számot.

USRobotics
Két új Skype-telefon a USRobotics-től

Az USR9601 USB internetes telefonnak kék háttérfénnyel rendelkező LCD képernyője van, amelyen megjelennek a kapcsolat- és hívásinformációk és támogatja a Skype hívóazonosító megjelenítését. Az USR9601 ára nettó 11600 forint. Az USR9602 USB internetes minitelefon a headsetek alternatívája, ára 5900 forint. Ez utóbbin nincs kijelző.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 16:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.