Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 14. 11:18

Jön a Samsung második kártyaméretű mobiltelefonja

Egyre rövidül a mobiltelefonok életciklusa: épphogy kapható lett a Samsung névjegykártyákkal vetekedő méretű, leginkább zsebszámológépre emlékeztető P300 kártyatelefonja, máris érkezik a továbbfejlesztett, SGH-P310 változat.

HIRDETÉS

[HWSW] Egyre rövidül a mobiltelefonok életciklusa: épphogy kapható lett a Samsung névjegykártyákkal vetekedő méretű, leginkább zsebszámológépre emlékeztető P300 "kártyatelefonja", máris érkezik a továbbfejlesztett, SGH-P310 változat.

A sokkal vonzóbb külsővel ellátott, talán nem véletlenül az Ultra telefoncsalád dizájnjához közelítő P310 megtartotta elődje vonzó méreteit, mégis fejlettebb képességekkel rendelkezik. A 2 megapixeles kamera sikeresen beépült a zene- és videolejátszó mellé, a beágyazott 80 megabájtnyi memóriát memóriakártya segítségével bővíthetjük.

Samsung SGH-P310 kártyatelefon

A felhasználók egy új, érintésérzékelő felület segítségével navigálhatnak a nagy, majdnem 5 cm-es, 262 ezer színű QVGA kijelzőn. A P300-hoz hasonlóan a telefonhoz tartozó tokba épített akkumulátor biztosítja a meghosszabbított működési időt a P310-nek, a telefonba csupán egy pár órányi üzemet biztosító áramforrást lehetett beépíteni.

A P310 mindössze 86 x 54 x 8,5 mm méretű és 75 gramm tömegű. Az új készülék szeptember végén jelenik meg az európai piacon, majd október vége felé Délkelet-Ázsiában is kapható lesz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 15:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.