Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 18. 11:58

A Magyar Telekom lezárta a KFKI felvásárlását

A Magyar Telekom lezárta a KFKI felvásárlását, a 9,67 milliárd forintos vételár magában foglalja a KFKI Csoport 2006. évi pénzügyi eredményétől függő mozgó vételárrészt is. A tranzakció lezárására a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyásának megszerzése után, 2006. szeptember 15-én került sor.

[HWSW] A Magyar Telekom lezárta a KFKI felvásárlását, a 9,67 milliárd forintos vételár magában foglalja a KFKI Csoport 2006. évi pénzügyi eredményétől függő mozgó vételárrészt is. A tranzakció lezárására a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyásának megszerzése után, 2006. szeptember 15-én került sor.

A KFKI Csoport bevétele 2005-ben elérte a 17 milliárd forintot. A Csoporthoz három cég tartozik: a hálózatintgrációval foglalkozó KFKI-LNX, a rendszerintegrációval és biztonsággal foglalkozó ICON, valamint a szoftverfejlesztésre szakosodott IQSYS. A három vállalatnál összesen közel 400 alkalmazott dolgozik. A felvásárlás kapcsn nem lesz változás a KFKI Csoport és a leányvállalatok menedzsmentjében és üzleti tevékenységében sem.

Az akvizíció révén a Magyar Telekom kiemelt üzleti ügyfélkörét és legnagyobb közigazgatási partnereit kiszolgáló T-Systems bővíti meglevő kompetenciáit az informatikai szolgáltatások területén. Az új képességekkel, a szinergiák kihasználásával adott a lehetőség eddig el nem ért piacok megszerzésére, a dinamikus növekedésre, így a T-Systems sikerrel veheti fel a versenyt a hazai piacvezető informatikai cégekkel is -- véli a távközlési cég.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 04:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.