Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új Logitech perifériák noteszgépekhez

Bodnár Ádám, 2006. augusztus 07. 15:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Logitech új kiegészítőket mutatott be, amelyekkel a noteszgép-felhasználók életét szeretnék könnyebbé tenni. A vállalat kínálatában egy új headset, két webkamera és egy egér tűnt fel, mindannyian

[HWSW] A Logitech új kiegészítőket mutatott be, amelyekkel a noteszgép-felhasználók életét szeretnék könnyebbé tenni. A vállalat kínálatában egy új headset, két webkamera és egy egér tűnt fel, mindannyian "hordozhatóságra, kényelemre és teljesítményre" vannak kiélezve.

A Logitech Premium Notebook Headset fejhallgató tervezésénél a Skype és hasonló, internetes telefonálásra alkalmas szoftverek használatának kényelmesebbé tétele volt a cél. Az amúgy is kompakt méretű fejhallgató használaton kívüli összehajtható, így a védőtokba csúsztatva a tulajdonos könnyen magával viheti. A termék beépített zajszűrős mikrofont, és könnyen elérhető hangerőszabályzót kapott, a számítógépre egy adapter segítségével digitális USB csatlakozón vagy 3,5 milliméteres jack dugóval is ráköthető. A Logitech Premium Notebook Headset szeptembertől lesz kapható, javasolt fogyasztói ára Európában 49,99 euró.

A Logitech megújult webkameráiban, a QuickCam for Notebooks Pro és a QuickCam for Notebooks Deluxe modellekben a Logitech RightLight 2 technológia gondoskodik arról, hogy a beszélgetőpartner még gyér vagy egyenetlen megvilágítású környezetben is jó képet kapjon a felhasználóról. A QuickCam for Notebooks Pro webkamera 1,3 megapixeles érzékelőt sürít mindössze 10x10x25 milliméterbe. A laptopokhoz kifejlesztett QuickCam Pro a Logitech RightSound technológiát és visszhangszűrő szoftvert is használ, így fejhallgató nélkül is tiszta és érthető hangot rögzít. A QuickCam for Notebooks Deluxe 1,3 megapixeles képek mellett akár 640x480 pixeles videók rögzítésére is képes. Előbbi készülék 49,99, utóbbi 59,99 euróért lesz megvásárolható Európában.

A Logitech V450 vezeték nélküli lézeres egér a gyártó állítása szerint akár egy éven át is képes egy elemről működni, persze azt a Logitech nem írja, hogy milyen gyakori használat mellett. A vállalattól megszokott módon az UBS-portra köthető vezeték nélküli vevőegység használaton kívül az egér "hasába" illeszthető, így szállításkor kevés helyet foglal. A V450 máris kapható, javasolt fogyasztói ára 49,99 euró.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.