Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 19. 16:34

Fejlesztői migrációs központot nyitott Münchenben az Oracle

Az Oracle nemzetközi fejlesztői migrációs központot nyitott müncheni irodájában, a létesítményt azok az európai szoftverszállítók használhatják tesztelés és hitelesítés céljából, akik megoldásaikat az Oracle 10g platformra kívánják átvinni. Még a nyár folyamán hasonló migrációs központ nyílik Isztambulban is.

[HWSW] Az Oracle nemzetközi fejlesztői migrációs központot nyitott müncheni irodájában, a létesítményt azok az európai szoftverszállítók használhatják tesztelés és hitelesítés céljából, akik megoldásaikat az Oracle 10g platformra kívánják átvinni. Még a nyár folyamán hasonló migrációs központ nyílik Isztambulban is.

"A központ szolgáltatásai teljesen ingyenesek" -- mondta Hauk Péter, az Oracle Hungary partnerfejlesztési menedzsere. "Az ISV-k jelentős mennyiségű pénzt és időt takaríthatnak meg migrációs projektjeik során, így a központ számottevő szerepet játszik majd jövőbeni sikereikben." Magyarországon közel 200 Oracle-partner van, közülük 50–60 olyan cég, melyeket érdekelhetnek a központok által nyújtott szolgáltatások és szakmai támogatás.

A teszteléshez szükséges hardverkörnyezetet Münchenben négyprocesszoros Fujitsu Siemens Primergy BX600 blade szerverek és a Network Appliance tárolóeszközei biztosítják. Emellett két, egyenként két munkaállomással és a hozzájuk tartozó hálózati infrastruktúrával felszerelt laboratórium is várja az odalátogatókat. Az Oracle tervei között szerepel egy azonos funkcionalitású és konfigurációjú mobil központ beindítása is, amely Európában bárhová "házhoz rendelhető" lesz.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról