Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Új regionális vezető a Check Pointnál

Bodnár Ádám, 2006. június 27. 14:31
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

David Klusácek lett a Check Point Software Technologies új, kelet- és közép-európai országokért felelős regionális igazgatója. Mostani beosztásában Klusácek a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

hirdetés
[HWSW] David Klusácek lett a Check Point Software Technologies új, kelet- és közép-európai országokért felelős regionális igazgatója. Mostani beosztásában Klusácek a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

"A Check Point kiváló név az informatikai biztonság világában. Egy ilyen cégnek dolgozni olyan kihívás, amit nagy örömmel fogadtam el" -- mondta Klusácek. "A nagyvállalati informatikai rendszerek védelmének trendjei a központi felügyelet és az erőforrás-kihelyezés irányába haladnak. A Check Pointnak nagyon erős a pozíciója ezen a téren és biztos vagyok benne, hogy ezt az előnyt teljes mértékben ki tudjuk használni a kelet- és közép-európai régióban."

David Klusácek elektrotechnikai mérnöki egyetemi diplomáját a prágai Cseh Műszaki Egyetemen szerezte. Mielőtt a Check Pointhoz csatlakozott volna, David Klusácek nyolc évig a Nortel Networksnél dolgozott különböző értékesítési pozíciókban, legutóbb a nagyvállalati ügyfelekért felelős kereskedelmi igazgatóként.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.