Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 27. 14:31

Új regionális vezető a Check Pointnál

David Klusácek lett a Check Point Software Technologies új, kelet- és közép-európai országokért felelős regionális igazgatója. Mostani beosztásában Klusácek a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

[HWSW] David Klusácek lett a Check Point Software Technologies új, kelet- és közép-európai országokért felelős regionális igazgatója. Mostani beosztásában Klusácek a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

"A Check Point kiváló név az informatikai biztonság világában. Egy ilyen cégnek dolgozni olyan kihívás, amit nagy örömmel fogadtam el" -- mondta Klusácek. "A nagyvállalati informatikai rendszerek védelmének trendjei a központi felügyelet és az erőforrás-kihelyezés irányába haladnak. A Check Pointnak nagyon erős a pozíciója ezen a téren és biztos vagyok benne, hogy ezt az előnyt teljes mértékben ki tudjuk használni a kelet- és közép-európai régióban."

David Klusácek elektrotechnikai mérnöki egyetemi diplomáját a prágai Cseh Műszaki Egyetemen szerezte. Mielőtt a Check Pointhoz csatlakozott volna, David Klusácek nyolc évig a Nortel Networksnél dolgozott különböző értékesítési pozíciókban, legutóbb a nagyvállalati ügyfelekért felelős kereskedelmi igazgatóként.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról