Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 27. 14:31

Új regionális vezető a Check Pointnál

David Klusácek lett a Check Point Software Technologies új, kelet- és közép-európai országokért felelős regionális igazgatója. Mostani beosztásában Klusácek a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

HIRDETÉS

[HWSW] David Klusácek lett a Check Point Software Technologies új, kelet- és közép-európai országokért felelős regionális igazgatója. Mostani beosztásában Klusácek a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

"A Check Point kiváló név az informatikai biztonság világában. Egy ilyen cégnek dolgozni olyan kihívás, amit nagy örömmel fogadtam el" -- mondta Klusácek. "A nagyvállalati informatikai rendszerek védelmének trendjei a központi felügyelet és az erőforrás-kihelyezés irányába haladnak. A Check Pointnak nagyon erős a pozíciója ezen a téren és biztos vagyok benne, hogy ezt az előnyt teljes mértékben ki tudjuk használni a kelet- és közép-európai régióban."

David Klusácek elektrotechnikai mérnöki egyetemi diplomáját a prágai Cseh Műszaki Egyetemen szerezte. Mielőtt a Check Pointhoz csatlakozott volna, David Klusácek nyolc évig a Nortel Networksnél dolgozott különböző értékesítési pozíciókban, legutóbb a nagyvállalati ügyfelekért felelős kereskedelmi igazgatóként.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 13:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.