Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 27. 11:11

Online is kipróbálható az Office 2007

A Microsoft az interneten is elérhetővé tette az Office 2007 tesztverzióját , amelynek segítségével a nemrég kiadott második béta letöltése és telepítése nélkül is kipróbálható az új irodai szoftvercsomag. Jelenleg az angol változat érhető el, a hét második felében azonban érkezik a francia, német, japán és svéd nyelv támogatása is.

HIRDETÉS

[HWSW] A Microsoft az interneten is elérhetővé tette az Office 2007 tesztverzióját, amelynek segítségével a nemrég kiadott második béta letöltése és telepítése nélkül is kipróbálható az új irodai szoftvercsomag. Jelenleg az angol változat érhető el, a hét második felében azonban érkezik a francia, német, japán és svéd nyelv támogatása is.

Az Office 2007 bétáját a megjelenése óta eltelt egy hónapban több mint 2,5 millióan töltötték le, a Microsoft szerint még soha ennyien nem használták egy szoftver bétaváltozatát. "A nagy érdeklődés pozitív visszajelzés számunkra, hogy azt nyújtjuk ügyfeleinknek, amire valóban szükségük van, az online próbaváltozat pedig mindenki számára lehetővé teszi, hogy megtapasztalja, mennyivel könnyebben és gyorsabban dolgozhat majd az új szoftverrel" -- nyilatkozta Chris Capossela, a Microsoft infomunkás üzletágának alelnöke.

Az online próbaverzióval bárki kipróbálhatja az ismert Office alkalmazások új tulajdonságait, készíthet például prezentációt mintaadatok felhasználásával, küldhet e-mailt, és feltölthet anyagokat a Microsoft Office SharePoint oldalakra. A rendszer nem csak Microsoft Office felhasználói alkalmazásokkal van felszerelve, hanem adatokkal előre feltöltött szervertermékekkel is, amelyeket kipróbálva mindenki megismerkedhet a Microsoft Office új szervereivel is.

Az oldalon 18 termék-specifikus használati utasítás is található, amelyek lépésről lépésre bemutatják a legtöbb Office felhasználói terméket és szervert, köztük a SharePoint Server 2007-et és a Project Server 2007-et.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 12:52

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.