Szerző: bassline

2000. június 21. 22:33

Team Fortress 2 nem lesz idén nyáron

HIRDETÉS

A PlayNow hasábjain olvashatunk egy cikket , melyben többek között a Team Fortress 2-ről is szó esik. Ebből megtudhatjuk, hogy a játék nem fog megjelenni idén nyáron :((. Ez annak köszönhető, hogy a játék design,a pályák arculata és az egyéb grafikai munkák megvalósítása kicsit lassabban halad, mint gondolták. De a legfőbb indok, hogy a játék (mint azt korábban már említettük) egy teljesen új engine-t fog kapni, melyet már több hónapja fejlesztenek, és ez a munka még nem fejeződött be. Ez az új engine teszi lehetővé, hogy olyan dolgokat megvalósítsanak a TF2-ben, amiket nélküle nem tehetnének meg (hogy ez mi lehet, arról nincsenek részletek), ezen kívül sokkal jobban állítható az azt futtató gép konfigurációjától függően. Tehát lehetővé teszi első rendű grafika megjelenítését az izmosabb gépeken, miközben azért a gyengébben teljesítő gépeken is elfut. "Ez nem egy továbbfejlesztett Quake engine, ez egy teljesen új kis bestia." A kérdésre, hogy mit is fog tudni az új motor, röviden a következő választ kapták:

"A kérdést helyesebb lett volna feltenni úgy, hogy mit tud már most az új engine. Amiről már most meggyőződtünk, az engine tudja azt, amire szükségünk van. A meglévő játékösszetétel lesz továbbfejlesztve az új engine-nel, nem csak azért, hogy új sajátosságokat valósíthassunk meg, hanem mert a régi tulajdonságok sokkal jobban érvényesülnek vele, mint azelőtt."

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.