Szerző: Ady Krisztián

2006. június 21. 11:51

Ultra néven dobja piacra legvékonyabb mobiltelefonjait a Samsung

Ultra márkanév alatt dobja piacra a közeljövőben exkluzív kivitelű, kategóriájuk legvékonyabbjának kikiáltott mobiltelefonjait a Samsung. Az Ultra Edition 9.9, Edition 12.9 és Edition 6.9 mobilkészülékek nevében megtalálható a koreai gyártó a készülékeinek vastagsága is milliméterben.

[HWSW] Ultra márkanév alatt dobja piacra a közeljövőben exkluzív kivitelű, kategóriájuk legvékonyabbjának kikiáltott mobiltelefonjait a Samsung. Az Ultra Edition 9.9, Edition 12.9 és Edition 6.9 mobilkészülékek nevében megtalálható a koreai gyártó a készülékeinek vastagsága is milliméterben.

Az Ultra Edition 9.9 egy kagylóformájú, kihajtható mobiltelefon 9,9 mm-es vékonysággal, minimalista dizájnnal, de a legkorszerűbb technológiákkal. A trendi, "pengénél" is vékonyabb mobiltelefonban 2,3 hüvelykes, 240 x 320 pixeles kijelzző, 2 megapixeles kamera, videorögzítés, többfomrátumú zenelejátszás, digitális erősítő és Bluetooth sztereó headset támogatás egyaránt megtalálható. Az állományböngésző alkalmazás Microsoft Office, TXT, PDF, HTML és JPEG állományok megjelenítését teszi lehetővé -- akár a tévékimenetre csatlakoztatott televíziókészüléken is. A 80 megabájtnyi beépített memóriát microSD memóraikártyával bővíthetjük tovább.

Samsung Ultra
Samsung Ultra Edition 9.9

Az Ultra Edition 12.9 a legvékonyabb slider, azaz szétcsúsztatható mobiltelefon lesz a piacon. A készüléket 2,1 hüvelykes, 240 x 320 pixeles kijelzővel, 3 megapixeles, vakus kamerával, és hasonlóképpen az Ultra 9.9-hez többfomrátumú zenelejátszó alkalmazással és állományböngészővel látták el. A 60 megabájtos memóriát itt is microSD kártyával bővíthetjük tovább. A speciális uMenu menürendszerben a gyakran használt funkciókhoz gyorslinkek készíthetők, az uTrack pedig az eltulajdonított telefon megtalálását teszi könnyebbé

Samsung Ultra
Samsung Ultra Edition 12.9

Az Ultra Edition 6.9 a világ legvékonyabb mobiltelefonja. A hagyományos kialakítású, "candybar" mobil 2 megapixeles kamerával, digitális erősítővel, állományböngészővel, 176 x 220 pixeles kijelzővel, gyorsindító gombokkal rendelkezik. A billentyűzet kialakítása megszólalásig hasonlóvá teszi a készüléket a Nokia népszerű -- sokak szerint az egyik legjobban sikerült -- 6230/6230i készülékére, azonban a Samsung Ultra 6.9 csupán fele olyan vastag, mint a Nokia telefonja.

A strapabíró, erős, üvegszálas anyagból készült háznak köszönhetően az Ultra 6.9 csupán 66 grammot nyom, így nem csak a legvékonyabb, hanem az egyik legkönnyebb mobil is lesz a piacon. A teljes USB-támogatás és a Bluetooth kapcsolódási lehetőség a külső perifériák, akár egy nyomtató csatlakoztatását is elérhetővé teszi.

Samsung Ultra
Samsung Ultra Edition 6.9

A Samsung Ultra Edition mobiltelefonok 2006 második félévében lesznek elérhetők nem csak GSM/EDGE kivitelben, hanem harmadik generációs szolgáltatásokat támogató változatban is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.