Szerző: Ady Krisztián

2006. június 21. 13:46

Centrino Duo-s táblapécét dob piacra a Fujitsu Siemens Computers

A Fujitsu Siemens Computers újabb teljes értékű noteszgépként is használható táblapécét dob hamarosan piacra. A 2 kg-nál könnyebb LIFEBOOK T4210 modell 12,1 hüvelykes érintőkijelzővel és a leggyorsabb mobilplatformmal, Centrino Duóval érkezik.

HIRDETÉS

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers újabb teljes értékű noteszgépként is használható táblapécét dob hamarosan piacra. A 2 kg-nál könnyebb LIFEBOOK T4210 modell 12,1 hüvelykes érintőkijelzővel és a leggyorsabb mobilplatformmal, Centrino Duóval érkezik.

A LIFEBOOK T4210 normál üzemmódban egy az átlagnál valamivel nehezebb ultrahordozható noteszgép, melyben akár DVD-írót is találhatunk. A készülék érintőképernyője azonban 180 + 180 fokban átfordítható, így egy mozdulattal táblagéppé alakítható. A képernyő digitalizálója noteszgép üzemmódban is elérhető, így felhasználója ekkor is élvezheti a digitális tollal végzett kézi rajzolás előnyeit.

A LIFEBOOK T-sorozat legújabb tagja integrált vezeték nélküli WLAN, Bluetooth és infravörös kapcsolódási lehetőséggel, akár 2 GHz-es Intel Core Duo processzorral, hatcellás, 5200 mAh-ás, lítiumionos akkumulátorral, többformátumú DVD-íróval, integrált ujjlenyomat-érzékelővel és SmartCase kártyaolvasó szoftverrel is megvásárolható lesz. A jelszavak biztonságáról a már elmaradhatatlan TPM-modul gondoskodik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 20:15

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.