Szerző: Ady Krisztián

2006. június 21. 13:46

Centrino Duo-s táblapécét dob piacra a Fujitsu Siemens Computers

A Fujitsu Siemens Computers újabb teljes értékű noteszgépként is használható táblapécét dob hamarosan piacra. A 2 kg-nál könnyebb LIFEBOOK T4210 modell 12,1 hüvelykes érintőkijelzővel és a leggyorsabb mobilplatformmal, Centrino Duóval érkezik.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers újabb teljes értékű noteszgépként is használható táblapécét dob hamarosan piacra. A 2 kg-nál könnyebb LIFEBOOK T4210 modell 12,1 hüvelykes érintőkijelzővel és a leggyorsabb mobilplatformmal, Centrino Duóval érkezik.

A LIFEBOOK T4210 normál üzemmódban egy az átlagnál valamivel nehezebb ultrahordozható noteszgép, melyben akár DVD-írót is találhatunk. A készülék érintőképernyője azonban 180 + 180 fokban átfordítható, így egy mozdulattal táblagéppé alakítható. A képernyő digitalizálója noteszgép üzemmódban is elérhető, így felhasználója ekkor is élvezheti a digitális tollal végzett kézi rajzolás előnyeit.

A LIFEBOOK T-sorozat legújabb tagja integrált vezeték nélküli WLAN, Bluetooth és infravörös kapcsolódási lehetőséggel, akár 2 GHz-es Intel Core Duo processzorral, hatcellás, 5200 mAh-ás, lítiumionos akkumulátorral, többformátumú DVD-íróval, integrált ujjlenyomat-érzékelővel és SmartCase kártyaolvasó szoftverrel is megvásárolható lesz. A jelszavak biztonságáról a már elmaradhatatlan TPM-modul gondoskodik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról