Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 16. 11:55

Mától Simó György a T-Com vezetője

Távozik a T-Com éléről Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom

HIRDETÉS

[HWSW] Távozik a T-Com éléről Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, a vezetékes szolgáltatásokkal foglalkozó üzletág igazgatója, aki a jövőben egy másik országban folytatja pályafutását. Utódának megtalálásáig a T-Com vezetői pozícióval járó feladatokat Simó György, a jelenlegi üzletágvezető-helyettes, a T-Online Magyarország vezérigazgatója látja el.

Christopher Mattheisen irányításával a Magyar Telekom vezetékes üzletága az idei első negyedévben 3,7 százalékkal 82 milliárd forintra növelte bevételeit annak köszönhetően, hogy a szélessávú internet és összekapcsolási (nagykereskedelmi) szolgáltatásokból származó bevételek növekedése ellensúlyozta a kimenő forgalmi bevételeknél tapasztalható visszaesést. Növekedett az átalánydíjas comagok száma, az ADSL népszerűségének köszönhetően pedig emelkedtek az internetszolgáltatásból származó bevételek.

A vezetékes vonalainak 78 százaléka tartozott valamelyik kedvezményes díjcsomagba, ami 2006 első negyedév végén több mint 1,8 millió vonalat jelentett. Noha a vezetékes vonalak száma éves szinten 5 százalékkal csökkent, az egy alkalmazottra jutó vonalszám már meghaladta az 500-at, ezt a szintet 2006 végére tervezte elérni a cég. A vezetékes üzletág kamat- és adófizetés, valamint az értékcsökkenési leírás előtti eredménye 30,3 milliárd forintot tett ki.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 20:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.