Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 15. 14:07

Hazai helyközi járatokra szóló buszjegy is vásárolható már mobiltelefonon

A Volánbusz és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően június 15-től a mobilszolgáltató ügyfelei ezentúl számos helyközi buszjáratra mobiltelefonnal is megvásárolhatják teljes árú jegyüket.

HIRDETÉS

[HWSW] A Volánbusz és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően június 15-től a mobilszolgáltató ügyfelei ezentúl számos helyközi buszjáratra mobiltelefonnal is megvásárolhatják teljes árú jegyüket.

A jegyek a www.volanbusz.hu weboldalon és mobiltelefonon, WAP-on keresztül is megvásárolhatók, és a havi mobilszámlával, illetve az elektronikusan feltölthető m-com egyenleggel fizethetők ki. A vásárlás során az utazó kiválaszthatja a jegyek számát, a járatot, illetve bécsi járatok esetén az igénybe vehető kedvezmény típusát is. A vásárlást követően az utas mobiljára SMS-ben érkeznek meg a foglalás részletei (járat, jegytípus, indulás időpont, érkezési időpont) és a kód, mely az utazáshoz szükséges: az utas ennek birtokában a gépjárművezetőtől veheti át a jegyét, legkésőbb az indulás előtt 10 perccel.

A jelenlegi törvényi szabályozás miatt a kedvezményes belföldi menetjegyek ilyen módon nem értékesíthetők, így a Budapest-Győr, Budapest-Eger és Budapest-Veszprém között közlekedő egyes gyorsjáratokra csak helyközi teljes árú menetjegyeket, a Budapest-Bécs között közlekedő járatokra viszont teljes árú és kedvezményes menetjegyeket egyaránt lehet vásárolni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 21:34

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.