Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 12. 11:47

Már magyarul is tud az SSA vállalatirányítási rendszerének legújabb változata

Megérkezett az SSA ERP LN 6.1 vállalatirányítási rendszer magyar változata, amely elsősorban a közép-és nagyvállalati kör érdeklődésére tarthat számot, a rendszer legfontosabb erőssége a diszkért hibrid gyártási folyamatok támogatása.

[HWSW] Megérkezett az SSA ERP LN 6.1 vállalatirányítási rendszer magyar változata, amely elsősorban a közép-és nagyvállalati kör érdeklődésére tarthat számot, a rendszer legfontosabb erőssége a diszkért hibrid gyártási folyamatok támogatása.

"A lokalizálási munkák során munkatársaimmal a legapróbb részletekig le kellett ásnunk a programban, ami nagyon jó alkalmat kínált arra, hogy alaposan megismerjük a rendszer felépítését és működését" -- mondta Bitter Tibor, S&T Magyarország SSA-részlegének vezetője. "Ennek során arról is meggyőződhettünk, hogy egy kiváló, nagyon alaposan kitesztelt és megbízható rendszerrel van dolgunk, amely képes arra, hogy kiválóan teljesítsen a magyar piacon is."

Tulajdonosváltás
Az Infor Global Solutions május közepén jelentette be az SSA Global Technologies 1,4 milliárd dolláros felvásárlását. felvásárlását. A tranzakció harmadik negyedévre tervezett lezárulása után a világ harmadik legnagyobb ERP-szállítója jön létre. A két vállalat összesen több mint 6800 alkalmazottat foglalkoztat, ügyfeleinek száma pedig meghaladja a 37 ezret. Az Infor és az SSA nem titkolt célja, hogy a piac legnagyobbjaival, az SAP-val és az Oracle-lel szálljanak szembe.
A termék pozícionálásával kapcsolatban Bitter Tibor elmondta, az SSA ERP LN 6.1-gyel elsősorban olyan ügyfelekre számítanak, amelyek az elmúlt években különböző különálló megoldásokkal próbálkoztak, de lassan felismerik, hogy csak egy integrált rendszer képes mindazokat a funkciókat és naprakész információkat nyújtani, amelyre az üzletmenethez szükség van, illetve amelyeknél épp a rendkívül dinamikus növekedés követése teszi ezt szükségessé.

Az S&T kilencfős SSA divíziója évente néhány új installáció végrehajtását tervezi. Az új bevezetések mellett az upgrade-ek kapnak nagy szerepet a következő hónapokban, hiszen a magyarországi installált rendszerek mindegyike legalább másfél, de némelyik akár öt éves is. Ezen időszak alatt nemcsak a vállalatirányítási rendszer funkcionalitása bővült, de gyakran a háttérinfrastruktúra is frissítésre szorul, és az upgrade mindig jó alkalmat kínál a működés átgondolására, a folyamatokban időközben bekövetkezett változtatások átvezetésére, pontosításra vagy akár egyszerűsítésre.

"Az S&T Magyarország portfoliójában új, de egyre jelentősebb értéket képvisel az SSA üzletág" -- mondja Simon István, az S&T ügyvezetője. "2007 végére az árbevétel ötödét, a nyereségnek meg ennél is nagyobb hányadát várjuk ettől a területtől. Az S&T és az SSA globális szinten is együttműködik, de Magyarországon az S&T kizárólag SSA-t, valamint ezt kiegészítő megoldásokat kínál ERP-területen."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról