Szerző: Bodnár Ádám

2006. június 8. 08:40

Egyedi RAZR V3i telefont tervezett Dolce és Gabbana

A Motorola RAZR V3 megjelenése óta ikonnak számít, az amerikai cég most tovább fokozza a telefon vonzerejét, az év elején felkérték ugyanis Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervezőket, hogy vegyék kezelésbe a V3i modellt és készítsenek egy egyedi készüléket a luxusigényű felhasználók részére.

[HWSW] A Motorola RAZR V3 megjelenése óta ikonnak számít, az amerikai cég most tovább fokozza a telefon vonzerejét, az év elején felkérték ugyanis Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervezőket, hogy vegyék kezelésbe a V3i modellt és készítsenek egy egyedi készüléket a luxusigényű felhasználók részére.

Ezt kizárólag Olaszországban lehetett megvásárolni és annyira sikeres volt, hogy máris itt a folytatás, egy arany-ezüst színű V3i, amelyet a hátlapján vésett Dolce & Gabbana logo díszít és aranyszínű D&G telefonékszer is tartozik hozzá. A megváltozott külső mellett MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana telefonon egyedi hátterek, képernyővédők és MP3 csengőhangok, valamint animációk is találhatók, amelyeket szintén a két neves olasz divattervező álmodott meg.

A tavaly novemberben debütált RAZR V3i elődjéhez képest sokban javult, a VGA felbontású kamerát 1,3 megapixelesre cserélte a Motorola. A belső kijelző 262 ezer, a külső pedig 65 ezer árnyalat megjelenítésére képes. Jelentős újdonság továbbá, hogy a V3i is tartalmazza a ROKR-nél bevezetett iTunes klienst, vagyis a telefon képes az Apple népszerű internetes zeneboltjából megvásárolt dalokat megszólaltatni. A nagyobb felbontású képek és a zenefájlok sok helyet foglalnak a memóriában, ezért a V3i már microSD kártyával bővíthető, legfeljebb 512 megabájtig.

A Motorola közleménye szerint a MOTORAZR V3i Dolce & Gabbana a hazai üzletekben is elérhető lesz június közepétől, az ára kártyafüggetlenül bruttó 120 ezer forint körül alakul majd. Az egyedi mobiltelefonhoz egyedi kiegészítők is elérhetők lesznek, köztük egy arany-ezüst színű Motorola H700 Bluetooth headset, a zenehallgatáshoz tervezett vezetékes sztereó fülhallgató és egy luxuskivitelű, aranyszínű bőr telefontok.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról